Geef een Pepper cadeaukaart voor online dating als geschenk

Geef een Pepper cadeaukaart voor online dating als geschenk

De online dating site Pepper heeft wat nieuws geïntroduceerd, namelijk de Pepper cadeaukaart. Wie al een tijdje bezig om een geslaagde date te regelen voor iemand in de omgeving, maar waarbij dat steeds niet lukt, kan nu van een leuk aanbod gebruikmaken. De Pepper cadeaukaart biedt namelijk een unieke kans om te beginnen met online dating.  Alle matchmakers in Nederland kunnen deze Pepper cadeaukaart gebruiken om voor cupido te spelen en singles in de omgeving op weg te helpen om de ware liefde te vinden.

De Pepper cadeaukaart kan aangeschaft worden in een van de winkels van Primera, Plantage of The Readshop. Iedereen kan zelf bepalen welk bedrag eraan wordt uitgegeven, maar er is wel een minimumbedrag aan gekoppeld. De cadeaukaart dient namelijk opgewaardeerd te worden vanaf een bedrag van 15 euro. Overigens kan de cadeaukaart ook door een single voor zichzelf worden afgeschaft.

Elke cadeaukaart is van een unieke code voorzien en wie van deze kaart gebruik wil maken op de online dating site Pepper zal dat via de site even moeten laten weten tijdens het betaalproces. Daar kan namelijk de code van de kaart worden ingevoerd. De Pepper cadeaukaart is maar liefst twee jaar geldig, maar wie wil er nu zolang wachten op de liefde? Het is dan ook het beste om meteen van de cadeaukaart gebruik te maken om op zoek te gaan naar een leuke partner. Met de cadeaukaart kan iedere single een full membership afsluiten en van alle functionaliteiten die de online dating site Pepper biedt, gebruikmaken.


Dating nieuws
 • Zomeractie bij Relatieplanet van start
  Zomeractie bij Relatieplanet van start
  03-08-2020 lees
 • Wandeldate met chatbot Summer Journey
  Wandeldate met chatbot Summer Journey
  20-07-2020 lees
 • Er zijn weer dating events
  Er zijn weer dating events
  01-07-2020 lees
 • Live Coaching gericht op daten
  Live Coaching gericht op daten
  15-06-2020 lees
 • Incognito modus voor online daten bij Lexa
  Incognito modus voor online daten bij Lexa
  03-06-2020 lees