Gratis training online dating via coach van Relatieplanet

Gratis training online dating via coach van Relatieplanet

De online dating site Relatieplanet.nl heeft een leuke actie georganiseerd, waarbij leden in aanmerking kunnen komen voor het volgen van een gratis online training. Een datingcoach van Relatieplanet.nl zal de training verzorgen. Op 7 juli krijgen full members de kans om van de online training gebruik te maken die anderhalf uur zal duren en om 20.30 uur begint.

Tijdens de training zal de aandacht gericht worden op het schrijven van een onweerstaanbaar contactverzoek. Het leggen van een eerste contact kan lastig zijn, maar als je weet hoe je het eerste bericht moet schrijven, dan is er al een eerste stap in de goede richting gezet. Wie aan deze training deel wil nemen, wordt verzocht om zich zo snel mogelijk in te schrijven via de online dating site Relatieplanet.nl. Het aantal plaatsen voor de online training op maandag 7 juli is namelijk beperkt. Iedereen kan zich inschrijven met het e-mailadres waarmee de single op de online dating site staat ingeschreven.

Op maandag 7 juli is de training voor het schrijven van een onweerstaanbaar contactverzekering voorbehouden aan de full members van Relatieplanet. Een week later krijgen de gratis members echter ook een kans om aan de online training van een datingcoach deel te nemen.  Deze training wordt gegeven op 15 juli van 20.00 uur tot 21.00 uur. Ook voor deze online training die je uit huis kan volgen via je laptop of tablet geldt dat er een aanmelding nodig is. Voor singles die nog niet ingeschreven staan bij Relatieplanet is dit een uitgelezen kans om zich te registreren en gelijk aan te melden voor de online training.


Dating nieuws
 • Bezoek met andere singles Theaterfestival De Parade
  Bezoek met andere singles Theaterfestival De Parade
  16-07-2018 lees
 • Ga speeddaten via Lexa en ontmoet de leukste singles
  Ga speeddaten via Lexa en ontmoet de leukste singles
  09-07-2018 lees
 • Prijsvergelijking tussen sites voor online dating
  Prijsvergelijking tussen sites voor online dating
  02-07-2018 lees
 • Date via Ourtime van Lexa voor jonge 50plussers
  Date via Ourtime van Lexa voor jonge 50plussers
  25-06-2018 lees
 • Sprookjesdate via Lexa
  Sprookjesdate via Lexa
  18-06-2018 lees