Als single op reis naar Ibiza via online dating site Relatieplanet

Als single op reis naar Ibiza via online dating site Relatieplanet

Wie als single nog geen plannen heeft om op vakantie te gaan in de zomer, kan daar nu verandering in brengen. Het is namelijk mogelijk om via de online dating site Relatieplanet.nl mee te gaan met een singlereis naar het geweldige feesteiland Ibiza. Singles die lid zijn van Relatieplanet kunnen profiteren van een speciale singlereis aanbieding voor de vakantie naar Ibiza. Nog geen lid? Schrijf je dan gratis in bij de online dating site en kies voor een van de memerships.

Ibiza staat bekend als een echt feesteiland en is ook nog eens een ideale bestemming voor een strandvakantie. De vliegreis duurt in totaal acht dagen en je verblijf in Ibiza-stad. Dat is natuurlijk een prima uitvalsbasis om het eiland te ontdekken en het leuke is dat er ook nog verschillende activiteiten worden georganiseerd. Als single kun je van een heerlijke ontspannen vakantie genieten en heb je misschien ook nog de kans een leuke partner te vinden. Dat is overigens niet het vooropgezette doel, want het gaat er vooral om dat je als single met andere singles een topvakantie beleeft.

Je overnacht tijdens de vakantie in een hotel op basis van logies en ontbijt. De vakantie begint meteen al goed met een welkomstdiner waarbij je heerlijke tapas kunt proeven, Ook wordt er op het strand een Sunset drink party georganiseerd en maak je excursies naar onder meer Formentera, de hippiemarkt en doe je mee aan een mountainbiketocht. Wil je een leuke vakantie als single beleven, dan is dit een kans die je op een presenteerblaadje krijgt aangeboden.


Dating nieuws
 • Vier het Singles Masquerade Ball mee met Relatieplanet
  Vier het Singles Masquerade Ball mee met Relatieplanet
  19-02-2018 lees
 • Singles matchen op basis van muziekvoorkeur
  Singles matchen op basis van muziekvoorkeur
  12-02-2018 lees
 • Win een leuke date op Valentijnsdag
  Win een leuke date op Valentijnsdag
  05-02-2018 lees
 • Unieke reis voor singles naar Curaçao
  Unieke reis voor singles naar Curaçao
  22-01-2018 lees
 • Virtuele coach helpt single bij vinden van date
  Virtuele coach helpt single bij vinden van date
  15-01-2018 lees