Kom naar de Ibiza Summer Party van online dating site Relatieplanet

Kom naar de Ibiza Summer Party van online dating site Relatieplanet

Aanstaande zaterdag is het zover. Op die dag organiseert de online dating site Relatieplanet weer een geweldig feest. De Ibiza Summer Party wordt gehouden bij Papa’s Beach House in Hoofddorp waar gratis parkeergelegenheid wordt geboden. De Ibiza Summer Party is de strandeditie van het singlesfeest en de populariteit ervan is groot. Elk jaar weer is het feest uitverkocht en naar verwachting zal dat patroon zich ook dit jaar weer herhalen.

Geniet bij binnenkomst van een welkomstdrankje en geniet van alle muzikaliteit in allerlei genres. De zingende ijscoman Luciano Gelati is aanwezig en brengt iedereen gelijk in de stemming. Speeddaten is ook tijdens de strandeditie mogelijk, maar wie daaraan mee wil doen, moet zich snel opgeven. Er zijn namelijk maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

In Papa’s Beach House wordt een silent disco georganiseerd, waar iedereen op een unieke manier uit zijn of haar dak gaat. Het bijzondere van de silent disco is dat alle singles een hoofdtelefoon dragen en iedereen een eigen stijl van muziek kan kiezen. Dat levert natuurlijk waanzinnige taferelen op de dansvloer op, want daar waar de een staat te swingen als en gek, kan de ander zomaar de polonaise gaan kopen. Er kunnen in de voorverkoop toegangskaarten worden gekocht voor een prijs van 17,50 euro. De toegangsprijs is inclusief een welkomstdrankje. Alle singles zijn welkom op de Ibiza Summer Party ook degene die niet bij de online dating site Relatieplanet.nl staan ingeschreven. Niets te doen van het weekend? Dan weet je nu waar je heen kunt!


Dating nieuws
 • Lenteactie met korting bij Relatieplanet
  Lenteactie met korting bij Relatieplanet
  18-03-2019 lees
 • Pepper herhaalt succesvolle actie met verdubbelaar
  Pepper herhaalt succesvolle actie met verdubbelaar
  11-03-2019 lees
 • Leuke events in maart voor singles
  Leuke events in maart voor singles
  04-03-2019 lees
 • Eten met singles in Foodhall Mout
  Eten met singles in Foodhall Mout
  25-02-2019 lees
 • Valentijnsactie nog geldig bij Relatieplanet
  Valentijnsactie nog geldig bij Relatieplanet
  18-02-2019 lees