Ontdek bij Lexa leuke singles online of via nieuwe app

Ontdek bij Lexa leuke singles online of via nieuwe app

De online dating site Lexa.nl biedt vele mogelijkheden om singles te ontmoeten. Dat kan bijvoorbeeld online via de website van de datingsite, maar ook tijdens de leuke events. Daarnaast is het nu ook mogelijk om de nieuwe Lexa app op het mobiele toestel te installeren en te gebruiken om op die manier leuke singles te ontmoeten.

De Lexa applicatie is voor alle toestellen geschikt. Wie ingeschreven staat bij de datingsite en een full membership heeft, kan de app gratis downloaden. Maak op de website van de online dating site een keuze voor het downloaden voor iOS, Android of Windows Phone en er wordt meteen toegang geboden tot de app winkel om de applicatie te downloaden.

Wie een full membership heeft en de app heeft gedownload, kan vanaf dat moment van de smartphone onbeperkt berichten versturen. Het is weer eens een andere manier om leuke mensen te ontmoeten die ook op zoek zijn naar een partner. Misschien wordt de liefde wel ontdekt tijdens het gebruikmaken van de app op het moment dat je in de trein zit of op het perron staat te wachten.

De nieuwe Lexa app biedt weer een extra mogelijkheid om een leuke partner te vinden en is een extra aanvulling op de mogelijkheden die de website zelf te bieden heeft. Daarnaast is het natuurlijk ook aan te raden om eens een van de geweldige events te bezoeken die steeds variëren van thema en in verschillende plaatsen in Nederland georganiseerd worden. Door van alle opties gebruik te maken, is de kans op het vinden van een geschikte partner groter.


Dating nieuws
 • Website van het Jaar 2018 verkiezing met categorie dating
  Website van het Jaar 2018 verkiezing met categorie dating
  15-10-2018 lees
 • Leuk spel voor singles in Den Haag
  Leuk spel voor singles in Den Haag
  08-10-2018 lees
 • Uniek event voor singles in Hortus Botanicus Escape Room
  Uniek event voor singles in Hortus Botanicus Escape Room
  01-10-2018 lees
 • Falll in love promotie bij Pepper
  Falll in love promotie bij Pepper
  24-09-2018 lees
 • Relatieplanet voorziet in tips voor veilig daten
  Relatieplanet voorziet in tips voor veilig daten
  17-09-2018 lees