Ontdek bij Lexa leuke singles online of via nieuwe app

Ontdek bij Lexa leuke singles online of via nieuwe app

De online dating site Lexa.nl biedt vele mogelijkheden om singles te ontmoeten. Dat kan bijvoorbeeld online via de website van de datingsite, maar ook tijdens de leuke events. Daarnaast is het nu ook mogelijk om de nieuwe Lexa app op het mobiele toestel te installeren en te gebruiken om op die manier leuke singles te ontmoeten.

De Lexa applicatie is voor alle toestellen geschikt. Wie ingeschreven staat bij de datingsite en een full membership heeft, kan de app gratis downloaden. Maak op de website van de online dating site een keuze voor het downloaden voor iOS, Android of Windows Phone en er wordt meteen toegang geboden tot de app winkel om de applicatie te downloaden.

Wie een full membership heeft en de app heeft gedownload, kan vanaf dat moment van de smartphone onbeperkt berichten versturen. Het is weer eens een andere manier om leuke mensen te ontmoeten die ook op zoek zijn naar een partner. Misschien wordt de liefde wel ontdekt tijdens het gebruikmaken van de app op het moment dat je in de trein zit of op het perron staat te wachten.

De nieuwe Lexa app biedt weer een extra mogelijkheid om een leuke partner te vinden en is een extra aanvulling op de mogelijkheden die de website zelf te bieden heeft. Daarnaast is het natuurlijk ook aan te raden om eens een van de geweldige events te bezoeken die steeds variëren van thema en in verschillende plaatsen in Nederland georganiseerd worden. Door van alle opties gebruik te maken, is de kans op het vinden van een geschikte partner groter.


Dating nieuws
 • Winterweekend Ameland voor singles
  Winterweekend Ameland voor singles
  14-01-2019 lees
 • Online video speeddaten via Relatieplanet
  Online video speeddaten via Relatieplanet
  07-01-2019 lees
 • Pepper training van single naar samen
  Pepper training van single naar samen
  24-12-2018 lees
 • Relatieplanet populairste datingsite 2018
  Relatieplanet populairste datingsite 2018
  17-12-2018 lees
 • Singles geven voorkeur aan datingprofiel met diepgang
  Singles geven voorkeur aan datingprofiel met diepgang
  10-12-2018 lees