Singlereis aanbieding van Relatieplanet met wandelexcursie

Singlereis aanbieding van Relatieplanet met wandelexcursie

De zon laat zich al een tijdje niet zien in het land en de regen komt steeds met bakken uit de hemel. Een goede reden om de horizon te verbreden en als single op vakantie te gaan via de online dating site Relatieplanet.nl. Er worden weer leuke singlereizen aangeboden en deze keer gaat de reis naar het prachtige Toscane in Italië. Er zijn verschillende vertrekdata, maar wie als single en als member van Relatieplanet 6 september als vertrekdatum kiest, profiteert extra van een exclusieve wandelexcursie.

De plaats waar de singlereis van online dating site Relatieplanet naar toe gaat is Viareggio in Toscane. De bungalows op camping Viareggio wachten al op de komst van de singles. Het zandstrand is op loopafstand en er kunnen leuke uitstapjes gemaakt worden naar onder meer Florence en Pisa waar de scheve toren nog altijd een toeristische bezienswaardigheid is. Ook leuk is het om mee te gaan met de boottocht tijdens de singlevakantie die langs de kust van Toscane zal leiden.

Viareggio heeft een lange boulevard van maar liefst drie kilometer waar iedereen in de avond flaneert. Wie meer wil weten over alle activiteiten die tijdens de singlereis naar Toscane worden ondernomen of van plan is om meteen al de reis te boeken, kan naar de website van Relatieplanet gaan. Meld je gratis aan als lid en maak dan ook meteen gebruik van de mogelijkheid om leuke singles te ontmoeten. Of boek gelijk de singlereis om meteen al van de voorpret van de vakantie naar Toscane te kunnen genieten.


Dating nieuws
 • Zomeractie bij Relatieplanet van start
  Zomeractie bij Relatieplanet van start
  03-08-2020 lees
 • Wandeldate met chatbot Summer Journey
  Wandeldate met chatbot Summer Journey
  20-07-2020 lees
 • Er zijn weer dating events
  Er zijn weer dating events
  01-07-2020 lees
 • Live Coaching gericht op daten
  Live Coaching gericht op daten
  15-06-2020 lees
 • Incognito modus voor online daten bij Lexa
  Incognito modus voor online daten bij Lexa
  03-06-2020 lees