Is This Love nieuwe dating show op SBS 6

Is This Love nieuwe dating show op SBS 6

Is This Love? is de titel van een nieuwe dating show die door SBS 6 uitgezonden gaat worden. Zes singles krijgen de kans om de liefde van hun leven te vinden in deze dating show die zich afspeelt in een villa. Alles kan door de kijkers gevolgd worden, want er handen overal camera’s in de nieuwe realityshow. Het leuke van dit programma is dat de singles de gelegenheid krijgen om zelf singles uit te nodigen om naar de villa te komen voor een date.

Vrijgezellen hebben nu nog de mogelijkheid om zich op te geven voor de dating show van SBS 6. Het programma wordt door John de Mol met Talpa geproduceerd en het is de bedoeling dat de show in de vooravond op televisie komt. De singles die deelnemen aan het programma kunnen uit het hele land vrijgezellen naar de villa laten komen en worden vierentwintig uur per dag en zeven dagen per week gevolgd. In de villa die aan het water ligt, kunnen de singles genieten van luxe en weelde.

Het is nog niet bekend wanneer de eerste aflevering van Is This Love op televisie wordt uitgezonden. Momenteel kunnen singles zich nog altijd opgeven om aan het programma deel te nemen. Op dit moment heeft SBS 6 met Utopia veel succes en dit programma wordt eveneens in de vooravond uitgezonden. Wellicht is de kans aanwezig dat Is This Love door SBS 6 aansluitend of vooraf aan Utopia zal worden uitgezonden om zo het doorkijkeffect te vergroten.


Dating nieuws
 • Singles geven voorkeur aan datingprofiel met diepgang
  Singles geven voorkeur aan datingprofiel met diepgang
  10-12-2018 lees
 • Fall in love actie bij Pepper
  Fall in love actie bij Pepper
  03-12-2018 lees
 • Kortingscode voor abonnement Relatieplanet
  Kortingscode voor abonnement Relatieplanet
  26-11-2018 lees
 • Wandelen met andere singles van Lexa
  Wandelen met andere singles van Lexa
  19-11-2018 lees
 • Vier met andere singles Oud en Nieuw op Terschelling
  Vier met andere singles Oud en Nieuw op Terschelling
  12-11-2018 lees