Nu gratis Full Membership bij online dating site Relatieplanet

Nu gratis Full Membership bij online dating site Relatieplanet

De online dating site is onlangs genomineerd voor de website van het jaar 2014 en dan met betrekking tot de categorie daten. De online dating site is uiteraard blij en trots met de nominatie en heeft daarom meerdere leuke acties voor leden van Relatieplanet gelanceerd.

Zo kan iedereen die op dit moment nog een Gratis Member is in aanmerking komen voor een Full Membership. Het enige wat daarvoor gedaan hoeft te worden is door je stem uit te brengen op Relatieplanet. De link daarvoor is beschikbaar op de website van deze online dating site. In de mail die daarop ontvangen wordt, dien de uitgebrachte stem nog geactiveerd te worden. Deze mail is belangrijk, want die moet vervolgens namelijk doorgezonden worden naar de klantenservice. Als de stappen zijn gevolgd, wordt er gedurende een periode van drie dagen gratis een Full Membership aangeboden op Relatieplanet.nl.

Dat is niet het enige, want leden met een Full Memberschip kunnen voor een gratis verlenging in aanmerking komen door ook een stem uit te brengen op Relatieplanet en de mail door te sturen naar de klantenservice. Elke maandag tot en met 10 november wordt er een winnaar getrokken. De winnaar van de week wordt in de ochtend om 10.00 uur op maandag op de blog van Relatieplanet bekendgemaakt.

Wie een stem uitbrengt op de Website van het Jaar 2014 maakt overigens ook kans op fantastische prijzen. Onder alle stemmers worden prijzen verloot, zoals een prachtige hoofdprijs in de vorm van een Apple MacBook Air met een waarde van 1.999 euro.


Dating nieuws
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees
 • Gratis training online daten voor singles
  Gratis training online daten voor singles
  17-08-2020 lees
 • Zomeractie bij Relatieplanet van start
  Zomeractie bij Relatieplanet van start
  03-08-2020 lees
 • Wandeldate met chatbot Summer Journey
  Wandeldate met chatbot Summer Journey
  20-07-2020 lees