Nu gratis Full Membership bij online dating site Relatieplanet

Nu gratis Full Membership bij online dating site Relatieplanet

De online dating site is onlangs genomineerd voor de website van het jaar 2014 en dan met betrekking tot de categorie daten. De online dating site is uiteraard blij en trots met de nominatie en heeft daarom meerdere leuke acties voor leden van Relatieplanet gelanceerd.

Zo kan iedereen die op dit moment nog een Gratis Member is in aanmerking komen voor een Full Membership. Het enige wat daarvoor gedaan hoeft te worden is door je stem uit te brengen op Relatieplanet. De link daarvoor is beschikbaar op de website van deze online dating site. In de mail die daarop ontvangen wordt, dien de uitgebrachte stem nog geactiveerd te worden. Deze mail is belangrijk, want die moet vervolgens namelijk doorgezonden worden naar de klantenservice. Als de stappen zijn gevolgd, wordt er gedurende een periode van drie dagen gratis een Full Membership aangeboden op Relatieplanet.nl.

Dat is niet het enige, want leden met een Full Memberschip kunnen voor een gratis verlenging in aanmerking komen door ook een stem uit te brengen op Relatieplanet en de mail door te sturen naar de klantenservice. Elke maandag tot en met 10 november wordt er een winnaar getrokken. De winnaar van de week wordt in de ochtend om 10.00 uur op maandag op de blog van Relatieplanet bekendgemaakt.

Wie een stem uitbrengt op de Website van het Jaar 2014 maakt overigens ook kans op fantastische prijzen. Onder alle stemmers worden prijzen verloot, zoals een prachtige hoofdprijs in de vorm van een Apple MacBook Air met een waarde van 1.999 euro.


Dating nieuws
 • Bezoek met andere singles Theaterfestival De Parade
  Bezoek met andere singles Theaterfestival De Parade
  16-07-2018 lees
 • Ga speeddaten via Lexa en ontmoet de leukste singles
  Ga speeddaten via Lexa en ontmoet de leukste singles
  09-07-2018 lees
 • Prijsvergelijking tussen sites voor online dating
  Prijsvergelijking tussen sites voor online dating
  02-07-2018 lees
 • Date via Ourtime van Lexa voor jonge 50plussers
  Date via Ourtime van Lexa voor jonge 50plussers
  25-06-2018 lees
 • Sprookjesdate via Lexa
  Sprookjesdate via Lexa
  18-06-2018 lees