Early Bird Special voor Singlesfeest bij Relatieplanet

Early Bird Special voor Singlesfeest bij Relatieplanet

De online dating site Relatieplanet heeft voor het aanstaande Singlesfeest in Zeeland in de provincie Noord-Brabant een speciale Early Bird Special in het leven geroepen. Het Singlesfeest zelf wordt op zaterdag 13 december 2014 gehouden in Ambianz en wie vroeg kaartjes koopt, komt voor de actie in aanmerking. Als je namelijk voor 14 november de kaartjes voor dit Singlesfeest bestelt, dan ontvang je gratis de film Hartenstraat op dvd.

Het aanbod geldt alleen voor kaartjes die online worden besteld via de website van Relatieplanet en zowel leden als niet-leden komen voor de actie in aanmerking. Dat is natuurlijk een leuk gebaar, maar het belangrijkste is het Singlesfeest. Je kunt daar andere singles ontmoeten en wellicht een leuke partner te vinden. Tijdens het feest wordt de mogelijkheid geboden om te speeddaten. Dat is gratis, maar je moet je er wel voor opgeven, want vol is nu eenmaal vol.

Er is ook een nieuw element toegevoegd aan het Singlesfeest van online dating site Relatieplanet.nl. Het is namelijk mogelijk om mee te doen aan de salsaworkshop die ongeveer een uur duurt. Je danst met wisselende partners en kunt zo ook op een leuke manier kennismaken met andere singles. Als je daaraan mee wilt doen, dan is het wel nodig om je aan te melden en ook dat kan via de site van Relatieplanet. Vind je salsa leuk en beheers je de moves al, dan kun na afloop van de workshops je kunsten vertonen, want de salsamuziek gaat na 00.30 uur gewoon door tijdens het Singlesfeest.


Dating nieuws
 • Singles geven voorkeur aan datingprofiel met diepgang
  Singles geven voorkeur aan datingprofiel met diepgang
  10-12-2018 lees
 • Fall in love actie bij Pepper
  Fall in love actie bij Pepper
  03-12-2018 lees
 • Kortingscode voor abonnement Relatieplanet
  Kortingscode voor abonnement Relatieplanet
  26-11-2018 lees
 • Wandelen met andere singles van Lexa
  Wandelen met andere singles van Lexa
  19-11-2018 lees
 • Vier met andere singles Oud en Nieuw op Terschelling
  Vier met andere singles Oud en Nieuw op Terschelling
  12-11-2018 lees