Early Bird Special voor Singlesfeest bij Relatieplanet

Early Bird Special voor Singlesfeest bij Relatieplanet

De online dating site Relatieplanet heeft voor het aanstaande Singlesfeest in Zeeland in de provincie Noord-Brabant een speciale Early Bird Special in het leven geroepen. Het Singlesfeest zelf wordt op zaterdag 13 december 2014 gehouden in Ambianz en wie vroeg kaartjes koopt, komt voor de actie in aanmerking. Als je namelijk voor 14 november de kaartjes voor dit Singlesfeest bestelt, dan ontvang je gratis de film Hartenstraat op dvd.

Het aanbod geldt alleen voor kaartjes die online worden besteld via de website van Relatieplanet en zowel leden als niet-leden komen voor de actie in aanmerking. Dat is natuurlijk een leuk gebaar, maar het belangrijkste is het Singlesfeest. Je kunt daar andere singles ontmoeten en wellicht een leuke partner te vinden. Tijdens het feest wordt de mogelijkheid geboden om te speeddaten. Dat is gratis, maar je moet je er wel voor opgeven, want vol is nu eenmaal vol.

Er is ook een nieuw element toegevoegd aan het Singlesfeest van online dating site Relatieplanet.nl. Het is namelijk mogelijk om mee te doen aan de salsaworkshop die ongeveer een uur duurt. Je danst met wisselende partners en kunt zo ook op een leuke manier kennismaken met andere singles. Als je daaraan mee wilt doen, dan is het wel nodig om je aan te melden en ook dat kan via de site van Relatieplanet. Vind je salsa leuk en beheers je de moves al, dan kun na afloop van de workshops je kunsten vertonen, want de salsamuziek gaat na 00.30 uur gewoon door tijdens het Singlesfeest.


Dating nieuws
 • Als single naar Oerol met Relatieplanet
  Als single naar Oerol met Relatieplanet
  20-01-2020 lees
 • Januari uitstekende maand om met online daten te starten
  Januari uitstekende maand om met online daten te starten
  06-01-2020 lees
 • Lexa maakt van daten voor singles een event
  Lexa maakt van daten voor singles een event
  16-12-2019 lees
 • Relatieplanet in 2019 weer Website van het Jaar
  Relatieplanet in 2019 weer Website van het Jaar
  02-12-2019 lees
 • Leuke dating events voor single 50plussers
  Leuke dating events voor single 50plussers
  18-11-2019 lees