Early Bird Special voor Singlesfeest bij Relatieplanet

Early Bird Special voor Singlesfeest bij Relatieplanet

De online dating site Relatieplanet heeft voor het aanstaande Singlesfeest in Zeeland in de provincie Noord-Brabant een speciale Early Bird Special in het leven geroepen. Het Singlesfeest zelf wordt op zaterdag 13 december 2014 gehouden in Ambianz en wie vroeg kaartjes koopt, komt voor de actie in aanmerking. Als je namelijk voor 14 november de kaartjes voor dit Singlesfeest bestelt, dan ontvang je gratis de film Hartenstraat op dvd.

Het aanbod geldt alleen voor kaartjes die online worden besteld via de website van Relatieplanet en zowel leden als niet-leden komen voor de actie in aanmerking. Dat is natuurlijk een leuk gebaar, maar het belangrijkste is het Singlesfeest. Je kunt daar andere singles ontmoeten en wellicht een leuke partner te vinden. Tijdens het feest wordt de mogelijkheid geboden om te speeddaten. Dat is gratis, maar je moet je er wel voor opgeven, want vol is nu eenmaal vol.

Er is ook een nieuw element toegevoegd aan het Singlesfeest van online dating site Relatieplanet.nl. Het is namelijk mogelijk om mee te doen aan de salsaworkshop die ongeveer een uur duurt. Je danst met wisselende partners en kunt zo ook op een leuke manier kennismaken met andere singles. Als je daaraan mee wilt doen, dan is het wel nodig om je aan te melden en ook dat kan via de site van Relatieplanet. Vind je salsa leuk en beheers je de moves al, dan kun na afloop van de workshops je kunsten vertonen, want de salsamuziek gaat na 00.30 uur gewoon door tijdens het Singlesfeest.


Dating nieuws
 • Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  10-11-2020 lees
 • Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  21-10-2020 lees
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees