Early Bird Special voor Singlesfeest bij Relatieplanet

Early Bird Special voor Singlesfeest bij Relatieplanet

De online dating site Relatieplanet heeft voor het aanstaande Singlesfeest in Zeeland in de provincie Noord-Brabant een speciale Early Bird Special in het leven geroepen. Het Singlesfeest zelf wordt op zaterdag 13 december 2014 gehouden in Ambianz en wie vroeg kaartjes koopt, komt voor de actie in aanmerking. Als je namelijk voor 14 november de kaartjes voor dit Singlesfeest bestelt, dan ontvang je gratis de film Hartenstraat op dvd.

Het aanbod geldt alleen voor kaartjes die online worden besteld via de website van Relatieplanet en zowel leden als niet-leden komen voor de actie in aanmerking. Dat is natuurlijk een leuk gebaar, maar het belangrijkste is het Singlesfeest. Je kunt daar andere singles ontmoeten en wellicht een leuke partner te vinden. Tijdens het feest wordt de mogelijkheid geboden om te speeddaten. Dat is gratis, maar je moet je er wel voor opgeven, want vol is nu eenmaal vol.

Er is ook een nieuw element toegevoegd aan het Singlesfeest van online dating site Relatieplanet.nl. Het is namelijk mogelijk om mee te doen aan de salsaworkshop die ongeveer een uur duurt. Je danst met wisselende partners en kunt zo ook op een leuke manier kennismaken met andere singles. Als je daaraan mee wilt doen, dan is het wel nodig om je aan te melden en ook dat kan via de site van Relatieplanet. Vind je salsa leuk en beheers je de moves al, dan kun na afloop van de workshops je kunsten vertonen, want de salsamuziek gaat na 00.30 uur gewoon door tijdens het Singlesfeest.


Dating nieuws
 • Zomerkriebels promotie in augustus bij datingsite Pepper
  Zomerkriebels promotie in augustus bij datingsite Pepper
  19-08-2019 lees
 • Coaching Workshop voor mannen om contact te leren leggen
  Coaching Workshop voor mannen om contact te leren leggen
  05-08-2019 lees
 • Leren surfen en singles ontmoeten
  Leren surfen en singles ontmoeten
  15-07-2019 lees
 • Leer singles kennen tijdens een unieke Viking Experience
  Leer singles kennen tijdens een unieke Viking Experience
  01-07-2019 lees
 • EliteDating voor alle singles van niveau
  EliteDating voor alle singles van niveau
  17-06-2019 lees