Single? Vier de kerst samen met andere singles in Parijs!

Single? Vier de kerst samen met andere singles in Parijs!

Wie single is en kerst eens op een hele andere manier wil vieren, kan gebruikmaken van het aanbod van online dating site Relatieplanet.nl. Je hoeft deze kerst niet alleen te vieren, maar ook niet met familie of vrienden, want je krijgt namelijk de kans om als single samen met andere singles kerst te vieren in de romantische stad Parijs. Er worden verschillende kerstreizen aangeboden in de maand december en iedereen is welkom om mee te gaan.

Wie als single meegaat met een kerstreis naar Parijs doet dat uiteraard met andere singles die ook de kerstperiode niet alleen willen doorbrengen, maar in zijn voor avontuur. Er worden tijdens het verblijf in Parijs allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor de deelnemers, zoals het bezoeken van de Eiffeltoren, maar ook het maken van een romantische boottocht over de Seine. Natuurlijk is Parijs ook ideaal om te winkelen en kijkt iedereen zijn ogen uit als er straatartiesten aan het optreden zijn of kunstenaars aan het werk zijn. Het leuke is dat de speciaal gereserveerde luxe touringcar de singles overal naartoe brengt. Bijvoorbeeld ook naar de Buddah Bar die als een van de beste clubs van Parijs bekend staat.

Alle singles die de kerst samen met andere singles in Parijs willen doorbrengen, verblijven in het driesterren hotel Campanile op basis van logies en ontbijt. Dit hotel is op een prachtige locatie in het centrum van Parijs gelegen. Wie mee wil moet snel zijn, want anders zijn de plaatsen in de bus straks vol voor het vertrek dat plaatsvindt vanaf 19 december.


Dating nieuws
 • Herfstactie en cocktail workshops bij Relatieplanet
  Herfstactie en cocktail workshops bij Relatieplanet
  07-10-2019 lees
 • Online dating populair onder senioren en ouderen
  Online dating populair onder senioren en ouderen
  16-09-2019 lees
 • Lexa event met opbrengst voor Hartstichting
  Lexa event met opbrengst voor Hartstichting
  02-09-2019 lees
 • Zomerkriebels promotie in augustus bij datingsite Pepper
  Zomerkriebels promotie in augustus bij datingsite Pepper
  19-08-2019 lees
 • Coaching Workshop voor mannen om contact te leren leggen
  Coaching Workshop voor mannen om contact te leren leggen
  05-08-2019 lees