Single? Vier de kerst samen met andere singles in Parijs!

Single? Vier de kerst samen met andere singles in Parijs!

Wie single is en kerst eens op een hele andere manier wil vieren, kan gebruikmaken van het aanbod van online dating site Relatieplanet.nl. Je hoeft deze kerst niet alleen te vieren, maar ook niet met familie of vrienden, want je krijgt namelijk de kans om als single samen met andere singles kerst te vieren in de romantische stad Parijs. Er worden verschillende kerstreizen aangeboden in de maand december en iedereen is welkom om mee te gaan.

Wie als single meegaat met een kerstreis naar Parijs doet dat uiteraard met andere singles die ook de kerstperiode niet alleen willen doorbrengen, maar in zijn voor avontuur. Er worden tijdens het verblijf in Parijs allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor de deelnemers, zoals het bezoeken van de Eiffeltoren, maar ook het maken van een romantische boottocht over de Seine. Natuurlijk is Parijs ook ideaal om te winkelen en kijkt iedereen zijn ogen uit als er straatartiesten aan het optreden zijn of kunstenaars aan het werk zijn. Het leuke is dat de speciaal gereserveerde luxe touringcar de singles overal naartoe brengt. Bijvoorbeeld ook naar de Buddah Bar die als een van de beste clubs van Parijs bekend staat.

Alle singles die de kerst samen met andere singles in Parijs willen doorbrengen, verblijven in het driesterren hotel Campanile op basis van logies en ontbijt. Dit hotel is op een prachtige locatie in het centrum van Parijs gelegen. Wie mee wil moet snel zijn, want anders zijn de plaatsen in de bus straks vol voor het vertrek dat plaatsvindt vanaf 19 december.


Dating nieuws
 • Er zijn weer dating events
  Er zijn weer dating events
  01-07-2020 lees
 • Live Coaching gericht op daten
  Live Coaching gericht op daten
  15-06-2020 lees
 • Incognito modus voor online daten bij Lexa
  Incognito modus voor online daten bij Lexa
  03-06-2020 lees
 • Relatieplanet krijgt van Consumentenbond hoogste privacyscore
  Relatieplanet krijgt van Consumentenbond hoogste privacyscore
  18-05-2020 lees
 • Zo begin je succesvol met online daten
  Zo begin je succesvol met online daten
  05-05-2020 lees