Bowlen, borrelen, dineren of workshop tijdens Lexa events

Bowlen, borrelen, dineren of workshop tijdens Lexa events

Ook in het nieuwe jaar biedt Lexa.nl alle gelegenheid om een levenspartner te vinden en dat is niet alleen online mogelijk, maar ook tijdens een van de vele events die er door deze online datingsite worden georganiseerd. Deelnemen aan een event is een leuke manier om op een ontspannen en gezellige wijze met andere singles kennis te maken.

Op veel verschillende locaties in het land worden op regelmatige basis allerlei uiteenlopende events georganiseerd. Er zijn op dit moment een aantal events die al op de agenda staan en een divers karakter hebben. Zo is het mogelijk om op maandag 12 januari deel te nemen aan het event in Rotterdam. Tijdens dit uitje voor singles staat bowlen op het programma en er zijn al meer dan twintig deelnemers. In Amsterdam wordt op woensdag 14 januari een borrel georganiseerd en krijgen singles vanaf 20.00 uur de gelegenheid om in een ongedwongen sfeer een gezellige tijd te beleven.

Wie niet van bowlen houdt, maar wel single is in of rond Rotterdam kan zich aanmelden voor de borrel die op 21 januari wordt gehouden. Voor beide borrels staat de teller van het aantal deelnemers al boven het aantal van dertig genoteerd en er is nog ruimte voor meer singles die gezellig willen borrelen in Rotterdam of Amsterdam.

Wie het komend weekend voor de vrijdag nog geen plannen heeft en in of rond Groningen woont, kan zich ook nog aanmelden voor een borrel, waar zich al ongeveer zestig deelnemers voor hebben ingeschreven. Kijk verder op de site voor online dating van Lexa.nl voor overige events en locaties.


Dating nieuws
 • Geluksgevoel singles groter bij vrouwen
  Geluksgevoel singles groter bij vrouwen
  16-04-2018 lees
 • Fotoshoot met Lexa voor ideale profielfoto
  Fotoshoot met Lexa voor ideale profielfoto
  09-04-2018 lees
 • Pepper verdubbelt abonnement tijdens Pasen
  Pepper verdubbelt abonnement tijdens Pasen
  02-04-2018 lees
 • Dateworkshop voor mannen
  Dateworkshop voor mannen
  26-03-2018 lees
 • Gezellig aanschuifdiner voor singles in Amersfoort
  Gezellig aanschuifdiner voor singles in Amersfoort
  19-03-2018 lees