Extra voordelig online dating abonnement bij Relatieplanet

Extra voordelig online dating abonnement bij Relatieplanet

Iedere single die op zoek is naar een leuke partner heeft bij Relatieplanet de mogelijkheid om zich voor online dating gratis in te schrijven. Wie volop van alle functionaliteiten wil profiteren, kan een full membership neme. Op dit moment biedt Relatieplanet de gelegenheid om extra voordelig een abonnement voor drie maanden afsluiten.

Dat is een prima periode om op zoek te gaan naar een leuke partner via de online dating site. De normale kosten voor een abonnement van drie maanden bedragen 43,50 euro en wie nu van de speciale aanbieding gebruikmaakt, betaalt maar een bedrag van 29,95 voor een full membership van drie maanden. Naast dat je volledig toegang krijgt tot alle functionaliteiten kun je ook van alle andere voordelen profiteren die Relatieplanet.nl te bieden heeft.

Zo worden er regelmatig events georganiseerd door het hele land en zijn de Singlesfeesten daarvan een voorbeeld. Het eerstvolgende Singlesfeest vindt plaats op 31 januari in Noord-Brabant en als je daar in de buurt woont, is het zeker aan te raden om kaartjes aan te schaffen. Als Noord-Brabant niet in de buurt is, dan is het volgende Singlesfeest op 14 februari wellicht een optie. Dit feest wordt georganiseerd in Hoofddorp en op 28 februari wordt het Singlesfeest gehouden in Rotterdam. Overigens zijn er tal van andere leuke events. Zo wordt op 14 februari ook een ontmoetingsdag gehouden in de dierentuin van Amersfoort en kan er in het Amsterdams bos op 15 februari worden meegedaan aan een wandeling. Profiteer van het tijdelijke aanbod om extra voordelig aan online dating abonnement af te sluiten.


Dating nieuws
 • Borrelen met singles via Lexa
  Borrelen met singles via Lexa
  20-05-2019 lees
 • Relatieplanet doopt meimaand om tot datemaand
  Relatieplanet doopt meimaand om tot datemaand
  13-05-2019 lees
 • Varen met singles via Lexa
  Varen met singles via Lexa
  06-05-2019 lees
 • Bezoek met singles de Lion King met Lexa
  Bezoek met singles de Lion King met Lexa
  22-04-2019 lees
 • Aantrekkelijke korting voor Relatieplanet abonnement
  Aantrekkelijke korting voor Relatieplanet abonnement
  15-04-2019 lees