Word een dating pro met de tips van Pepper

Word een dating pro met de tips van Pepper

De online dating site Pepper geeft uitgebreide informatie en tips over het online daten. Singles die de tips over het daten toepassen, kunnen een echte dating pro worden. De tips zijn zowel geschikt voor de beginnende als de meer ervaren daters en zijn deze keer gericht op het eerste afspraakje.

Het is belangrijk om niet steeds om je heen te kijken tijdens het afspraakje, want dat maakt de indruk dat je niet echt geïnteresseerd bent. Het is natuurlijk prettig als het ijs direct wordt gebroken en dat kan onder meer door een complimentje te geven. Dat hoeft niet over het uiterlijk te gaan, maar kan ook op andere aspecten betrekking hebben. Als de eerste date in een restaurant plaatsvindt, dan is het raadzaam om gelijk al even over de rekening te beginnen en daar afspraken over te maken. Zo worden verrassingen aan het einde van het etentje voorkomen.

Het is ook aan te raden om altijd even iemand te laten weten dat je een afspraakje hebt, zodat er altijd iemand uit je omgeving daarvan op de hoogte is. Verder wordt door de online dating site aangeraden om op je lichaamstaal te letten. Houd bijvoorbeeld je schouders naar achteren. Dat geeft namelijk een open indruk.

Ben jij single en op zoek naar een leuke partner, dan kun je bij Pepper terecht om je in gratis in te schrijven. Daarna kun je bovenstaande tips in de praktijk toepassen als het zover komt en je voor de eerste keer op date gaat.

 


Dating nieuws
 • Leuke dating events voor single 50plussers
  Leuke dating events voor single 50plussers
  18-11-2019 lees
 • Date event voor single ouders met kinderen
  Date event voor single ouders met kinderen
  04-11-2019 lees
 • Meld je aan voor de Lexa Date Night
  Meld je aan voor de Lexa Date Night
  21-10-2019 lees
 • Herfstactie en cocktail workshops bij Relatieplanet
  Herfstactie en cocktail workshops bij Relatieplanet
  07-10-2019 lees
 • Online dating populair onder senioren en ouderen
  Online dating populair onder senioren en ouderen
  16-09-2019 lees