Word een dating pro met de tips van Pepper

Word een dating pro met de tips van Pepper

De online dating site Pepper geeft uitgebreide informatie en tips over het online daten. Singles die de tips over het daten toepassen, kunnen een echte dating pro worden. De tips zijn zowel geschikt voor de beginnende als de meer ervaren daters en zijn deze keer gericht op het eerste afspraakje.

Het is belangrijk om niet steeds om je heen te kijken tijdens het afspraakje, want dat maakt de indruk dat je niet echt geïnteresseerd bent. Het is natuurlijk prettig als het ijs direct wordt gebroken en dat kan onder meer door een complimentje te geven. Dat hoeft niet over het uiterlijk te gaan, maar kan ook op andere aspecten betrekking hebben. Als de eerste date in een restaurant plaatsvindt, dan is het raadzaam om gelijk al even over de rekening te beginnen en daar afspraken over te maken. Zo worden verrassingen aan het einde van het etentje voorkomen.

Het is ook aan te raden om altijd even iemand te laten weten dat je een afspraakje hebt, zodat er altijd iemand uit je omgeving daarvan op de hoogte is. Verder wordt door de online dating site aangeraden om op je lichaamstaal te letten. Houd bijvoorbeeld je schouders naar achteren. Dat geeft namelijk een open indruk.

Ben jij single en op zoek naar een leuke partner, dan kun je bij Pepper terecht om je in gratis in te schrijven. Daarna kun je bovenstaande tips in de praktijk toepassen als het zover komt en je voor de eerste keer op date gaat.

 


Dating nieuws
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees
 • Gratis training online daten voor singles
  Gratis training online daten voor singles
  17-08-2020 lees
 • Zomeractie bij Relatieplanet van start
  Zomeractie bij Relatieplanet van start
  03-08-2020 lees
 • Wandeldate met chatbot Summer Journey
  Wandeldate met chatbot Summer Journey
  20-07-2020 lees