Lexa organiseert Flirtweek in de week voor Valentijnsdag

Lexa organiseert Flirtweek in de week voor Valentijnsdag

Lexa organiseert als online datingsite in de week voor Valentijnsdag een speciale Flirtweek voor singles. Er is uit onderzoek gebleken dat ruim tachtig procent van singles van mening is dat sociaal actief zijn ideaal is om een date te vinden. Er is dan ook een uitgangspunt verbonden aan de Flirtweek en dat is het op een leuke en informele manier laten samenkomen van singles. Dat wordt gestimuleerd door onder meer gezellige borrels en afwisselende activiteiten aan te bieden.

Lexa staat als online datingsite al bekend om het organiseren van leuke activiteiten, die van borrels tot workshops variëren, maar tijdens de Flirtweek wordt er extra aandacht aan besteed. Tijdens de Flirtweek worden er speciale activiteiten georganiseerd om singles kennis met elkaar te laten maken. Valentijnsdag komt steeds dichterbij en voor singles is het uiteraard een uitgelezen kans om een partner te ontmoeten als Cupido in de buurt is. Niemand hoeft zich alleen te voelen tijdens Valentijnsdag, want er worden volop mogelijkheden geboden om in contact te komen met andere singles.

De Flirtweek staat bol van activiteiten en kent een fantastische afsluiting met een actieve Valentijnsloop die op zaterdag 14 februari wordt gehouden in Amsterdam in het Vondelpark. Het evenement zal in het begin van de avond van start gaan en eindigen met een geweldige afterparty, waar meerdere dj’s voor de muzikale opluistering zullen zorgen. Er worden overigens niet alleen in Amsterdam activiteiten georganiseerd voor singles tijdens de Flirtweek. Overal in het land zijn er leuke activiteiten, zodat er altijd in de buurt deelgenomen kan worden.


Dating nieuws
 • Herfstactie en cocktail workshops bij Relatieplanet
  Herfstactie en cocktail workshops bij Relatieplanet
  07-10-2019 lees
 • Online dating populair onder senioren en ouderen
  Online dating populair onder senioren en ouderen
  16-09-2019 lees
 • Lexa event met opbrengst voor Hartstichting
  Lexa event met opbrengst voor Hartstichting
  02-09-2019 lees
 • Zomerkriebels promotie in augustus bij datingsite Pepper
  Zomerkriebels promotie in augustus bij datingsite Pepper
  19-08-2019 lees
 • Coaching Workshop voor mannen om contact te leren leggen
  Coaching Workshop voor mannen om contact te leren leggen
  05-08-2019 lees