Feest voor singles op The Love Boat in Rotterdam

Feest voor singles op The Love Boat in Rotterdam

Het online daten op een datingsite beperkt zich allang niet meer alleen tot het elkaar online ontmoeten. Uiteraard worden er afspraakjes gemaakt als het klikt met een andere single op een datingsite, maar er zijn ook nog andere manieren om een leuke partner te vinden. Bijvoorbeeld door naar een van de vele feesten voor singles te gaan die door Relatieplanet.nl georganiseerd worden.

Op 28 februari vindt er een geweldig feest voor singles plaats op een unieke locatie in Rotterdam, namelijk op het ss Rotterdam die voor de gelegenheid wordt omgedoopt tot The Love Boat. Er is ruimte voor vierhonderd singles en er worden verschillende activiteiten georganiseerd die gratis worden aangeboden. Je kunt onder meer lekker dansen op de dansvloer in de Queen’s Lounge om daarna van een heerlijke cocktail te genieten en natuurlijk goed om je heen te kijken.

Er worden tijdens het feest voor singles verschillende workshops georganiseerd, die leeftijdsgebonden zijn. Zo is er de gelegenheid om mee te doen aan een cocktailworkshop, maar is er ook de gelegenheid om de Salsa te leren dansen. Tijdens deze workshop wordt er steeds van danspartner gewisseld om zo met meerdere singles kennis te maken. Verder wordt de gelegenheid geboden om mee te doen aan het gratis speeddaten en is het mogelijk om een van de gratis rondleidingen te volgen om zo het unieke schip beter te leren kennen. Kom je van ver? Dan kun je van de gelegenheid gebruikmaken om op het schip te overnachten voor een speciaal tarief. Voor de workshops geldt dat aanmelding nodig is.


Dating nieuws
 • Winterweekend Ameland voor singles
  Winterweekend Ameland voor singles
  14-01-2019 lees
 • Online video speeddaten via Relatieplanet
  Online video speeddaten via Relatieplanet
  07-01-2019 lees
 • Pepper training van single naar samen
  Pepper training van single naar samen
  24-12-2018 lees
 • Relatieplanet populairste datingsite 2018
  Relatieplanet populairste datingsite 2018
  17-12-2018 lees
 • Singles geven voorkeur aan datingprofiel met diepgang
  Singles geven voorkeur aan datingprofiel met diepgang
  10-12-2018 lees