Feest voor singles op The Love Boat in Rotterdam

Feest voor singles op The Love Boat in Rotterdam

Het online daten op een datingsite beperkt zich allang niet meer alleen tot het elkaar online ontmoeten. Uiteraard worden er afspraakjes gemaakt als het klikt met een andere single op een datingsite, maar er zijn ook nog andere manieren om een leuke partner te vinden. Bijvoorbeeld door naar een van de vele feesten voor singles te gaan die door Relatieplanet.nl georganiseerd worden.

Op 28 februari vindt er een geweldig feest voor singles plaats op een unieke locatie in Rotterdam, namelijk op het ss Rotterdam die voor de gelegenheid wordt omgedoopt tot The Love Boat. Er is ruimte voor vierhonderd singles en er worden verschillende activiteiten georganiseerd die gratis worden aangeboden. Je kunt onder meer lekker dansen op de dansvloer in de Queen’s Lounge om daarna van een heerlijke cocktail te genieten en natuurlijk goed om je heen te kijken.

Er worden tijdens het feest voor singles verschillende workshops georganiseerd, die leeftijdsgebonden zijn. Zo is er de gelegenheid om mee te doen aan een cocktailworkshop, maar is er ook de gelegenheid om de Salsa te leren dansen. Tijdens deze workshop wordt er steeds van danspartner gewisseld om zo met meerdere singles kennis te maken. Verder wordt de gelegenheid geboden om mee te doen aan het gratis speeddaten en is het mogelijk om een van de gratis rondleidingen te volgen om zo het unieke schip beter te leren kennen. Kom je van ver? Dan kun je van de gelegenheid gebruikmaken om op het schip te overnachten voor een speciaal tarief. Voor de workshops geldt dat aanmelding nodig is.


Dating nieuws
 • Als single naar Oerol met Relatieplanet
  Als single naar Oerol met Relatieplanet
  20-01-2020 lees
 • Januari uitstekende maand om met online daten te starten
  Januari uitstekende maand om met online daten te starten
  06-01-2020 lees
 • Lexa maakt van daten voor singles een event
  Lexa maakt van daten voor singles een event
  16-12-2019 lees
 • Relatieplanet in 2019 weer Website van het Jaar
  Relatieplanet in 2019 weer Website van het Jaar
  02-12-2019 lees
 • Leuke dating events voor single 50plussers
  Leuke dating events voor single 50plussers
  18-11-2019 lees