Singles die online daten zijn doelgericht

Singles die online daten zijn doelgericht

 

Er is een onderzoek gehouden door Match.com onder meer dan vijfduizend singles en daaruit is naar voren gekomen dat singles bij online daten weten wat ze willen. Uiteraard is het doel duidelijk bij singles die aan online daten doen, want dat is natuurlijk het vinden van een leuke partner. Uit het onderzoek is nog meer interessante informatie naar voren gekomen over dames en heren die daten via internet. Zo blijkt uit het onderzoek dat 86 procent van de single vrouwen op zoek is naar een man die dezelfde intelligentie heeft. Ook blijkt dat ruim de helft van de single dames niet op zoek zijn naar een man die door hen financieel ondersteund moet worden.

De mannelijke singles zien graag dat vrouwen hen mee uit vragen voor een date. Dat percentage ligt maar liefst op 90 procent. Van de mannen heeft 87 procent er geen problemen mee om uit te gaan met een dame die een hogere opleiding heeft genoten. Een grote meerderheid van de mannen en vrouwen vindt dat humor een aantrekkelijk aspect is en dat zelfs net zo belangrijk vinden als het uiterlijk.

Met betrekking tot de invulling van een date is het koffiedrinken in een leuk cafeetje een uitstekende keuze. Dat vindt namelijk meer dan de helft van de singles. Facebook is populair om te gebruiken voordat men op een date gaat om zo wat meer inzicht te krijgen in de persoon. Het is een afknapper als blijkt dat er veel gepost wordt over persoonlijke drama’s. Verder geldt dat 89 procent van de deelnemers aan het onderzoek gelooft dat het mogelijk is om in het leven met één persoon voor altijd getrouwd te blijven.


Dating nieuws
 • Incognito modus voor online daten bij Lexa
  Incognito modus voor online daten bij Lexa
  03-06-2020 lees
 • Relatieplanet krijgt van Consumentenbond hoogste privacyscore
  Relatieplanet krijgt van Consumentenbond hoogste privacyscore
  18-05-2020 lees
 • Zo begin je succesvol met online daten
  Zo begin je succesvol met online daten
  05-05-2020 lees
 • Maak met Lexa van daten een event
  Maak met Lexa van daten een event
  20-04-2020 lees
 • Meer online daten via Relatieplanet
  Meer online daten via Relatieplanet
  06-04-2020 lees