Singles die online daten zijn doelgericht

Singles die online daten zijn doelgericht

 

Er is een onderzoek gehouden door Match.com onder meer dan vijfduizend singles en daaruit is naar voren gekomen dat singles bij online daten weten wat ze willen. Uiteraard is het doel duidelijk bij singles die aan online daten doen, want dat is natuurlijk het vinden van een leuke partner. Uit het onderzoek is nog meer interessante informatie naar voren gekomen over dames en heren die daten via internet. Zo blijkt uit het onderzoek dat 86 procent van de single vrouwen op zoek is naar een man die dezelfde intelligentie heeft. Ook blijkt dat ruim de helft van de single dames niet op zoek zijn naar een man die door hen financieel ondersteund moet worden.

De mannelijke singles zien graag dat vrouwen hen mee uit vragen voor een date. Dat percentage ligt maar liefst op 90 procent. Van de mannen heeft 87 procent er geen problemen mee om uit te gaan met een dame die een hogere opleiding heeft genoten. Een grote meerderheid van de mannen en vrouwen vindt dat humor een aantrekkelijk aspect is en dat zelfs net zo belangrijk vinden als het uiterlijk.

Met betrekking tot de invulling van een date is het koffiedrinken in een leuk cafeetje een uitstekende keuze. Dat vindt namelijk meer dan de helft van de singles. Facebook is populair om te gebruiken voordat men op een date gaat om zo wat meer inzicht te krijgen in de persoon. Het is een afknapper als blijkt dat er veel gepost wordt over persoonlijke drama’s. Verder geldt dat 89 procent van de deelnemers aan het onderzoek gelooft dat het mogelijk is om in het leven met één persoon voor altijd getrouwd te blijven.


Dating nieuws
 • Singles geven voorkeur aan datingprofiel met diepgang
  Singles geven voorkeur aan datingprofiel met diepgang
  10-12-2018 lees
 • Fall in love actie bij Pepper
  Fall in love actie bij Pepper
  03-12-2018 lees
 • Kortingscode voor abonnement Relatieplanet
  Kortingscode voor abonnement Relatieplanet
  26-11-2018 lees
 • Wandelen met andere singles van Lexa
  Wandelen met andere singles van Lexa
  19-11-2018 lees
 • Vier met andere singles Oud en Nieuw op Terschelling
  Vier met andere singles Oud en Nieuw op Terschelling
  12-11-2018 lees