Voordelig online daten bij Relatieplanet met gratis vragenuur

Voordelig online daten bij Relatieplanet met gratis vragenuur

Alle singles die op zoek willen gaan naar een partner en dat online willen doen, kunnen zich bij Relatieplanet.nl gratis inschrijven. Singles bepalen daarna zelf of er wel of niet een abonnement wordt afgesloten. Wie besluit om dat wel te doen, kan tijdelijk extra voordelig online daten bij Relatieplanet.nl.

Er wordt namelijk tot wel 30 procent korting op een abonnement verstrekt. Bovendien kunnen singles deze week ook meteen gebruikmaken van het gratis vragenuur met een datingcoach van Relatieplanet. Op 18 maart wordt het online gratis vragenuur gehouden tussen 20.30 uur en 21.30 uur. Singles die daaraan mee willen doen, dienen zich voor 17.00 uur in de middag op dinsdag 17 maart aan te melden.

Dit is een ideale gelegenheid voor singles om meteen goed met online daten te beginnen. Zo kunnen er vragen worden gesteld over het opstellen van een profieltekst of kan gevraagd worden naar tips voor een eerste date. Er kunnen ook meer persoonlijk gerichte vragen worden gesteld, zoals ‘Heb ik wel leuke foto’s geplaatst?’ of wanneer is het beste moment om voor het eerst op date te gaan. Met het antwoord kunnen singles met meer zelfvertrouwen online gaan daten bij Relatieplanet.

Wie nog zekerder van zichzelf wil worden, kan besluiten om zich aan te melden voor de workshop Succesvol Daten die door een datingcoach wordt gegeven. Deze workshop wordt op 21 maart in Utrecht gehouden. Natuurlijk biedt Relatieplanet nog veel meer leuke mogelijkheden op het gebied van daten, want er worden elke maand leuke workshops en andere events georganiseerd.


Dating nieuws
 • Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  21-10-2020 lees
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees
 • Gratis training online daten voor singles
  Gratis training online daten voor singles
  17-08-2020 lees