Tips voor singles tijdens Koningsdag

Tips voor singles tijdens Koningsdag

Koningsdag is een dag waar overal in het land feest wordt gevierd en ook voor singles betekent dat natuurlijk volop genieten. Koningsnacht is inmiddels achter de rug en met hernieuwde energie brengt deze dag ook weer volop kansen om een leuke partner te ontmoeten.

Er zijn een aantal tips, waarmee je als single rekening kunt houden en misschien wel een date overhoudt aan deze Koningsdag. Genieten is in de eerste plaats belangrijk, want als je straalt, dan is dat voor iedereen waar te nemen en bovendien creëer je daarmee een open houding. Als je deze dag wilt benutten om kennismaken met andere singles, dan is het aan te raden om niet helemaal los te gaan. In de zin van overmatig drankgebruik, want dat is minder aantrekkelijk voor de anderen.

Koningsdag lijkt misschien niet de meest ideale dag om diepgaand contact te leggen, maar is wel bij uitstek geschikt om feest te vieren en een eerste contact te leggen met iemand die je leuk vindt. Er zijn veel mensen die samen met anderen feest gaan vieren, zoals met een groep vrienden of vriendinnen. Als je alleen bent en geen afspraak hebt staan, laat je daar dan niet door weerhouden. Trek er gewoon op uit en meng je in het feestgewoel. Je zult merken dat deze feestelijke dag bij uitstek geschikt is om contact te maken met andere feestvierders. Iedereen wil namelijk een leuke dag hebben en is wat meer uitgelaten dan anders. Mocht je vandaag niemand ontmoeten, maar wil je wel een relatie, dan is het aanmelden op een site voor online dating natuurlijk altijd een optie.


Dating nieuws
 • Leuke dating events voor single 50plussers
  Leuke dating events voor single 50plussers
  18-11-2019 lees
 • Date event voor single ouders met kinderen
  Date event voor single ouders met kinderen
  04-11-2019 lees
 • Meld je aan voor de Lexa Date Night
  Meld je aan voor de Lexa Date Night
  21-10-2019 lees
 • Herfstactie en cocktail workshops bij Relatieplanet
  Herfstactie en cocktail workshops bij Relatieplanet
  07-10-2019 lees
 • Online dating populair onder senioren en ouderen
  Online dating populair onder senioren en ouderen
  16-09-2019 lees