Tips voor singles tijdens Koningsdag

Tips voor singles tijdens Koningsdag

Koningsdag is een dag waar overal in het land feest wordt gevierd en ook voor singles betekent dat natuurlijk volop genieten. Koningsnacht is inmiddels achter de rug en met hernieuwde energie brengt deze dag ook weer volop kansen om een leuke partner te ontmoeten.

Er zijn een aantal tips, waarmee je als single rekening kunt houden en misschien wel een date overhoudt aan deze Koningsdag. Genieten is in de eerste plaats belangrijk, want als je straalt, dan is dat voor iedereen waar te nemen en bovendien creëer je daarmee een open houding. Als je deze dag wilt benutten om kennismaken met andere singles, dan is het aan te raden om niet helemaal los te gaan. In de zin van overmatig drankgebruik, want dat is minder aantrekkelijk voor de anderen.

Koningsdag lijkt misschien niet de meest ideale dag om diepgaand contact te leggen, maar is wel bij uitstek geschikt om feest te vieren en een eerste contact te leggen met iemand die je leuk vindt. Er zijn veel mensen die samen met anderen feest gaan vieren, zoals met een groep vrienden of vriendinnen. Als je alleen bent en geen afspraak hebt staan, laat je daar dan niet door weerhouden. Trek er gewoon op uit en meng je in het feestgewoel. Je zult merken dat deze feestelijke dag bij uitstek geschikt is om contact te maken met andere feestvierders. Iedereen wil namelijk een leuke dag hebben en is wat meer uitgelaten dan anders. Mocht je vandaag niemand ontmoeten, maar wil je wel een relatie, dan is het aanmelden op een site voor online dating natuurlijk altijd een optie.


Dating nieuws
 • Relatieplanet krijgt van Consumentenbond hoogste privacyscore
  Relatieplanet krijgt van Consumentenbond hoogste privacyscore
  18-05-2020 lees
 • Zo begin je succesvol met online daten
  Zo begin je succesvol met online daten
  05-05-2020 lees
 • Maak met Lexa van daten een event
  Maak met Lexa van daten een event
  20-04-2020 lees
 • Meer online daten via Relatieplanet
  Meer online daten via Relatieplanet
  06-04-2020 lees
 • Ideale tijd om met online daten te beginnen met 50 procent korting
  Ideale tijd om met online daten te beginnen met 50 procent korting
  16-03-2020 lees