Feest voor singles in Groningen in Huize Maas

Feest voor singles in Groningen in Huize Maas

Het Singlesfeest van online datingsite Relatieplanet komt naar het noorden van het land en wordt op 16 mei in Groningen gehouden. Voor het leuke Singlesfeest is een perfecte locatie beschikbaar, want iedereen is welkom om naar Huize Maas te komen dat de ideale feestlocatie is en zich in het hartje van de stad bevindt aan de Vismarkt.

Net als tijdens andere feesten voor singles die via Relatieplanet georganiseerd worden, is er dit keer ook de gelegenheid om mee te doen aan gratis speeddaten. Er wordt wel aangeraden om je daarvoor zo snel mogelijk aan te melden, want er zijn uiteraard maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor het gratis speeddaten. Er zijn overigens verschillende leeftijdsgroepen beschikbaar voor het speedaten, namelijk van 25 tot 35 jaar, van 35 jaar tot 45 jaar en van 45 jaar tot 55 jaar.

In Huize Maas is het op 16 mei feest met de coverband Groove Line en kan iedereen de dansvloer op om op de leukste nummers te dansen. De succesvolle band maakt gebruik van high tech faciliteiten en het decor is waanzinnig, zodat er op een spetterende show gerekend kan worden.

Ook leuk is the Wall of Love, waarop je boodschappen kunt schrijven voor een single die je op het feest ziet, maar misschien niet direct durft aan te spreken. Bij de entree wordt een sticker uitgedeeld met nummer die singles kunnen dragen. Bij de boodschap kan vervolgens het nummer vermeld worden van de single die jij leuk vindt. Het is overigens niet verplicht om de sticker met nummer op te doen.


Dating nieuws
 • Er zijn weer dating events
  Er zijn weer dating events
  01-07-2020 lees
 • Live Coaching gericht op daten
  Live Coaching gericht op daten
  15-06-2020 lees
 • Incognito modus voor online daten bij Lexa
  Incognito modus voor online daten bij Lexa
  03-06-2020 lees
 • Relatieplanet krijgt van Consumentenbond hoogste privacyscore
  Relatieplanet krijgt van Consumentenbond hoogste privacyscore
  18-05-2020 lees
 • Zo begin je succesvol met online daten
  Zo begin je succesvol met online daten
  05-05-2020 lees