Vijftigplussers welkom bij online datingsite Pepper

Vijftigplussers welkom bij online datingsite Pepper

In Nederland zijn er veel singles die actief op zoek willen gaan naar een partner. Ook onder de groep vijftigplussers is een toenemend aantal single en voor deze groep is er nu ook bij Pepper de gelegenheid om op zoek te gaan naar een partner.

De online dating site Pepper staat bekend om de frisse en moderne uitstraling en het vinden van een maatje of soulmate staat centraal. Bij Pepper worden alle profielen op handmatige wijze gecontroleerd en daarmee wordt ernaar gestreefd om nepprofielen buiten de deur te houden. Het is echter altijd belangrijk om zelf ook alert te zijn en daarom heeft Pepper speciaal voor het veilig online daten een aantal tips beschikbaar.

Datingsite Pepper is voor iedereen toegankelijk en kent dan ook een lage drempel om in te stappen. De inschrijving is voor iedereen gratis en er zijn verschillende abonnementen om een keuze uit te maken. Het aanmaken van een profiel is heel eenvoudig en binnen drie stappen te voltooien. Daarbij wordt stap voor stap uitgelegd wat de bedoeling is en wat de toegevoegde waarde is.

Een goed ingevuld profiel is namelijk belangrijk om succesvol te zijn in het online daten. Na het invullen van het profiel wordt direct de gelegenheid geboden om matches met profielen te bekijken. Er kan een berichtje worden achtergelaten of een like gestuurd worden.

Vijftigplussers die vragen hebben kunnen altijd bij Pepper terecht om vragen te stellen. Er staat zeven dagen per week een team klaar om op alle vragen antwoord te geven. Ook voor hulp bij het aanmaken van een profiel kan er contact worden opgenomen.


Dating nieuws
 • Valentijnsactie nog geldig bij Relatieplanet
  Valentijnsactie nog geldig bij Relatieplanet
  18-02-2019 lees
 • Speeddaten in tram in Amsterdam
  Speeddaten in tram in Amsterdam
  11-02-2019 lees
 • Kennismakingsactie bij eMatching
  Kennismakingsactie bij eMatching
  04-02-2019 lees
 • Gezellige borrel met singles in Utrecht
  Gezellige borrel met singles in Utrecht
  28-01-2019 lees
 • Gratis reageren actie verlengd bij Pepper
  Gratis reageren actie verlengd bij Pepper
  21-01-2019 lees