Events aan het strand voor singles

Events aan het strand voor singles

Er zijn meerdere sites voor online dating die steeds meer leuke activiteiten aanbieden aan singles die staan ingeschreven. Lexa.nl is daar één van en heeft in de zomer verschillende events voor singles gepland die in het teken staan van zon, zee en strand.

Wie liever de voorkeur geeft aan kunst en cultuur kan zich overigens ook inschrijven voor een event dat op stapel staat. In Tilburg kunnen singles zich namelijk inschrijving voor een worksop om een uniek eigen kunstwerk te maken nadat geleerd is om met graffiti te spuiten. Dit event wordt op 25 juli gehouden en er zijn al meerdere deelnemers die zich hiervoor hebben aangemeld.

De aanmeldingen voor het event dat in het teken van zon, zee en strand staat, lopen ook binnen. In Amsterdam wordt op 30 juli een leuk event georganiseerd on the Beach bij een exclusieve strandlocatie. Alle singles uit Nederland zijn welkom tijdens Glamour’s Datenight, maar het is het wel aan te raden om tijdig te reserveren. Het wordt een bruisend zomerfeest met vrolijke singles die op zoek zijn naar een partner. Er kan gedanst worden, maar natuurlijk ook met elkaar geflirt worden.

Als de genoemde datum niet goed uitkomt, dan wacht een volgend event dat in Scheveningen plaats zal vinden op zondag 2 augustus. Singles kunnen zich aanmelden voor de Beachvolleybal workshop dat door Lexa.nl in samenwerking met Aloha wordt georganiseerd. Er zijn omkleedmogelijkheden aanwezig en na de sportieve inspanning is het heerlijk om even na te genieten en met andere singles verder te kletsen op de loungebanken.


Dating nieuws
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees
 • Gratis training online daten voor singles
  Gratis training online daten voor singles
  17-08-2020 lees
 • Zomeractie bij Relatieplanet van start
  Zomeractie bij Relatieplanet van start
  03-08-2020 lees
 • Wandeldate met chatbot Summer Journey
  Wandeldate met chatbot Summer Journey
  20-07-2020 lees
 • Er zijn weer dating events
  Er zijn weer dating events
  01-07-2020 lees