Online daten bij Pepper is anders dan anders

Online daten bij Pepper is anders dan anders

Pepper is een site voor online dating waar de meeste singles tussen 25 en 45 jaar zijn, maar er is ook ruimte voor singles die ouder zijn en een andere manier van online daten willen ervaren. Kenmerkend voor de singles die ingeschreven staan bij Pepper is dat zij ondernemend en nieuwsgierig zijn en de vastberadenheid hebben om van het online datingavontuur een groot succes te maken.

Dat Pepper anders is dan anders op het gebied van datingsite komt naar voren in meerdere aspecten. Bijvoorbeeld ten aanzien van de presentatie van profielen van singles. Deze datingsite heeft als insteek dat singles overkomen, zoals zij echt zijn, waarbij een foto meer zegt dan woorden. Er wordt door de datingsite dan ook een collage gemaakt van de interesses van singles in plaats van dat er een lap tekst moet worden geschreven. Iedereen kan zich gratis aanmelden voor online dating en bepalen of er wel of niet een abonnement wordt afgesloten om full member te worden.

De site voor online dating biedt een persoonlijke service. Als er vragen of problemen zijn, dan kan er contact op worden genomen met de klantenservice die iedere avond tot 23.00 uur bereikbaar is. Het is veilig om te daten bij Pepper en om die veiligheid te waarborgen worden onder meer alle profielen handmatig gecontroleerd. De website biedt verder een bron van informatie over online daten met tips, onderzoeken en persoonlijke ervaringen die onder meer in Pepper Magazine gevonden kunnen worden. Pepper beschikt over het keurmerk Veilig Daten.


Dating nieuws
 • Relatieplanet krijgt van Consumentenbond hoogste privacyscore
  Relatieplanet krijgt van Consumentenbond hoogste privacyscore
  18-05-2020 lees
 • Zo begin je succesvol met online daten
  Zo begin je succesvol met online daten
  05-05-2020 lees
 • Maak met Lexa van daten een event
  Maak met Lexa van daten een event
  20-04-2020 lees
 • Meer online daten via Relatieplanet
  Meer online daten via Relatieplanet
  06-04-2020 lees
 • Ideale tijd om met online daten te beginnen met 50 procent korting
  Ideale tijd om met online daten te beginnen met 50 procent korting
  16-03-2020 lees