Online daten bij Pepper is anders dan anders

Online daten bij Pepper is anders dan anders

Pepper is een site voor online dating waar de meeste singles tussen 25 en 45 jaar zijn, maar er is ook ruimte voor singles die ouder zijn en een andere manier van online daten willen ervaren. Kenmerkend voor de singles die ingeschreven staan bij Pepper is dat zij ondernemend en nieuwsgierig zijn en de vastberadenheid hebben om van het online datingavontuur een groot succes te maken.

Dat Pepper anders is dan anders op het gebied van datingsite komt naar voren in meerdere aspecten. Bijvoorbeeld ten aanzien van de presentatie van profielen van singles. Deze datingsite heeft als insteek dat singles overkomen, zoals zij echt zijn, waarbij een foto meer zegt dan woorden. Er wordt door de datingsite dan ook een collage gemaakt van de interesses van singles in plaats van dat er een lap tekst moet worden geschreven. Iedereen kan zich gratis aanmelden voor online dating en bepalen of er wel of niet een abonnement wordt afgesloten om full member te worden.

De site voor online dating biedt een persoonlijke service. Als er vragen of problemen zijn, dan kan er contact op worden genomen met de klantenservice die iedere avond tot 23.00 uur bereikbaar is. Het is veilig om te daten bij Pepper en om die veiligheid te waarborgen worden onder meer alle profielen handmatig gecontroleerd. De website biedt verder een bron van informatie over online daten met tips, onderzoeken en persoonlijke ervaringen die onder meer in Pepper Magazine gevonden kunnen worden. Pepper beschikt over het keurmerk Veilig Daten.


Dating nieuws
 • Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  10-11-2020 lees
 • Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  21-10-2020 lees
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees