Feest voor singles tijdens Beach Flirt Scheveningen

Feest voor singles tijdens Beach Flirt Scheveningen

Relatieplanet is als site voor online dating ook bekend van de spectaculaire feesten die er regelmatig worden georganiseerd voor singles. Dit keer staat er ook een geweldig feest op het programma en wel in het teken van de zomer, want op 30 augustus wordt het feest Beach Flirt Scheveningen georganiseerd.

Alle singles zijn welkom om naar het feest Beach Flirt Scheveningen te komen om daar te flirten, dansen en natuurlijk om die ene leuke single te ontmoeten, waarmee echt een klik ontstaat. De strandeditie van het bekende Singlesfeest van Relatieplanet.nl wordt op 30 augustus gehouden in Blue Lagoon Scheveningen. Singles kunnen zelf kiezen of er een ticket wordt aangeschaft met BBQ of zonder BBQ.

De auto kan in de omgeving in een parkeergarage worden gestald en er zijn ook gratis parkeerterreinen in de buurt op vijftien minuten loopafstand van Blue Lagoon in de haven van Scheveningen. Er rijdt vanaf de haven overigens een speciale boulevardtrein om iedereen die dat wenst naar de locatie te brengen.

Tijdens de party Beach Flirt Scheveningen is het mogelijk om mee te doen aan speeddaten. Singles dienen zich daarvoor wel op te geven en gelet op de populariteit van deze activiteit, wordt aangeraden om je snel in te schrijven. Het feest begint om 17.00 uur en duurt tot en met 23.00 uur. De BBQ wordt tussen 18.00 uur en 20.00 uur gehouden en de doelgroep van de beachparty bestaat uit singles met een leeftijd tussen 20 en 55 jaar. Ook singles die geen lid zijn van Relatieplanet kunnen dit feest bezoeken.


Dating nieuws
 • Winterweekend Ameland voor singles
  Winterweekend Ameland voor singles
  14-01-2019 lees
 • Online video speeddaten via Relatieplanet
  Online video speeddaten via Relatieplanet
  07-01-2019 lees
 • Pepper training van single naar samen
  Pepper training van single naar samen
  24-12-2018 lees
 • Relatieplanet populairste datingsite 2018
  Relatieplanet populairste datingsite 2018
  17-12-2018 lees
 • Singles geven voorkeur aan datingprofiel met diepgang
  Singles geven voorkeur aan datingprofiel met diepgang
  10-12-2018 lees