Pepper verdubbelt tijdens actie tijdelijk abonnement

Pepper verdubbelt tijdens actie tijdelijk abonnement

Iedereen die wil beginnen met online dating kan nu profiteren van een leuke actie die door Pepper wordt georganiseerd. Singles die zich namelijk voor 23 augustus voor een abonnement aanmelden, krijgen een verdubbeling van het abonnement. De periode voor het online daten met een full membership wordt zo voor hetzelfde geld dubbel zo lang.

De verdubbeling van het abonnement dat bij Pepper voor online dating wordt afgesloten, zal automatisch worden toegekend. Er kan een keuze worden gemaakt uit verschillende lidmaatschappen. Voor een full memberschip van een maand geldt normaal een prijs van 25 euro en tijdens de actie kunnen singles voor hetzelfde bedrag twee maanden gebruikmaken van alle functionaliteiten.

Er kan ook een keuze worden gemaakt voor een full membership van drie maanden, zes maanden of zelfs voor een jaar en ook voor deze full memberships geldt dat er automatisch een verdubbeling wordt toegekend. De inschrijving bij Pepper is overigens gewoon gratis, zodat iedereen eerst vrijblijvend kennis kan maken met de mogelijkheden die op het gebied van online dating worden geboden. Als er dan voor 23 augustus een abonnement wordt afgesloten, kan er dubbel geprofiteerd worden.

Overigens is het niet mogelijk om via de app van deze actie gebruik te maken. Het is dan ook de bedoeling dat een abonnement via de website of via de mobiele website van Pepper wordt afgesloten om voor de verdubbeling in aanmerking te komen. De overige voorwaarden zijn na te lezen op de website van deze site voor online dating. Zo geldt bijvoorbeeld ook dat er geen andere acties met deze promotie gecombineerd kunnen worden.


Pepper verdubbelt abonnement voor singles

Pepper verdubbelt abonnement voor singles

De acties in de wereld van online dating volgen elkaar snel op bij de verschillende datingsites. Zo is het nu de beurt aan Pepper die besloten heeft om de abonnementen voor singles tijdelijk te verdubbelen. De actie is wel maar van hele korte duur en is het afgelopen weekend ingegaan en eindigt vandaag alweer. Dat betekent dat de singles die goedkoop uit willen zijn met online dating vandaag nog een abonnement moeten afsluiten. Een abonnement van een maand of van drie maanden of misschien wel van een half jaar. Het is ook mogelijk dat na de keuze voor een full membership de liefde al snel gevonden is. Dat is natuurlijk helemaal fantastisch en anders is het dankzij de verdubbeling mogelijk om nog even wat langer te zoeken.

Een dubbele dosis van de liefde ligt op het liefdespad te wachten en het enige wat de singles hoeven te doen, is actie ondernemen. Soms komt de liefde niet vanzelf en het is nodig zelf op zoek te gaan. Dat is dus prima mogelijk via Pepper en nu dus met extra voordeel. Pepper viert met deze leuke promotie de lente en natuurlijk ook de liefde. Singles krijgen een maand gratis een full membership bij de keuze voor een maandabonnementen. Dat worden al drie maanden gratis bij een abonnement van drie maanden. Zo loopt de verdubbeling steeds verder op naar zes maanden en zelfs naar een jaar. Alle functies zijn toegankelijk voor de singles die de keuze maken voor een full membership. Dat vergroot zeker de kans op het vinden van de ware liefde.


Dating nieuws
 • Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  10-11-2020 lees
 • Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  21-10-2020 lees
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees