Leuk wandelevent voor vijftigplussers via Relatieplanet

Leuk wandelevent voor vijftigplussers via Relatieplanet

Relatieplanet organiseert op regelmatige basis leuke events voor singles en er zijn enkele events die speciaal voor vijftigplussers zijn bestemd. Zo staat er op 6 september een leuk wandelevent op het programma. Iedereen die single is en de 50 jaar is gepasseerd, kan met de wandeling meegaan en op een relaxte manier nieuwe mensen ontmoeten.

Het maken van een wandeling leent zich natuurlijk uitstekend om onderweg met elkaar te kletsen en elkaar te leren kennen. Het is alweer de derde keer dat Relatieplanet in samenwerking met Heart of Living een boswandeling organiseert. De wandeling zal plaatsvinden in de bossen van de provincie Drenthe en voert langs ook langs meren en heidevelden.

Na afloop van de wandeltocht wordt er nog volop de gelegenheid geboden om de wandelpartners nog meter te leren kennen tijdens de lunch die bestaat uit soep met broodjes. Het officiële gedeelte is om 14.00 uur afgelopen, maar er begint om dat tijdstip een openlucht concert. Het concert wordt gehouden bij restaurant Poolshoogte. Tijdens de wandeling is er een wandelcoach aanwezig en de ontvangst begint met een kopje koffie of thee.

Ben je nog geen 50 jaar, maar wil je ook meegaan met een van de leuke events van Relatieplanet, dan staat er op 20 september ook een speciaal event gepland, waaraan deelgenomen kan worden door singles tussen 40 en 60 jaar. Er staat dan in Gelderland een wandeling en Spaanse wijnproeverij op het programma. Overigens gaat het bij de leeftijd om een leeftijdsindicatie om aan te geven om welke doelgroep het gaat.


Dating nieuws
 • Wandelen met andere singles van Lexa
  Wandelen met andere singles van Lexa
  19-11-2018 lees
 • Vier met andere singles Oud en Nieuw op Terschelling
  Vier met andere singles Oud en Nieuw op Terschelling
  12-11-2018 lees
 • Gratis reageren op berichtjes bij Pepper
  Gratis reageren op berichtjes bij Pepper
  05-11-2018 lees
 • Actie van Pepper en NLvoorelkaar
  Actie van Pepper en NLvoorelkaar
  22-10-2018 lees
 • Website van het Jaar 2018 verkiezing met categorie dating
  Website van het Jaar 2018 verkiezing met categorie dating
  15-10-2018 lees