Leuk wandelevent voor vijftigplussers via Relatieplanet

Leuk wandelevent voor vijftigplussers via Relatieplanet

Relatieplanet organiseert op regelmatige basis leuke events voor singles en er zijn enkele events die speciaal voor vijftigplussers zijn bestemd. Zo staat er op 6 september een leuk wandelevent op het programma. Iedereen die single is en de 50 jaar is gepasseerd, kan met de wandeling meegaan en op een relaxte manier nieuwe mensen ontmoeten.

Het maken van een wandeling leent zich natuurlijk uitstekend om onderweg met elkaar te kletsen en elkaar te leren kennen. Het is alweer de derde keer dat Relatieplanet in samenwerking met Heart of Living een boswandeling organiseert. De wandeling zal plaatsvinden in de bossen van de provincie Drenthe en voert langs ook langs meren en heidevelden.

Na afloop van de wandeltocht wordt er nog volop de gelegenheid geboden om de wandelpartners nog meter te leren kennen tijdens de lunch die bestaat uit soep met broodjes. Het officiële gedeelte is om 14.00 uur afgelopen, maar er begint om dat tijdstip een openlucht concert. Het concert wordt gehouden bij restaurant Poolshoogte. Tijdens de wandeling is er een wandelcoach aanwezig en de ontvangst begint met een kopje koffie of thee.

Ben je nog geen 50 jaar, maar wil je ook meegaan met een van de leuke events van Relatieplanet, dan staat er op 20 september ook een speciaal event gepland, waaraan deelgenomen kan worden door singles tussen 40 en 60 jaar. Er staat dan in Gelderland een wandeling en Spaanse wijnproeverij op het programma. Overigens gaat het bij de leeftijd om een leeftijdsindicatie om aan te geven om welke doelgroep het gaat.


Dating nieuws
 • Zomerkriebels promotie in augustus bij datingsite Pepper
  Zomerkriebels promotie in augustus bij datingsite Pepper
  19-08-2019 lees
 • Coaching Workshop voor mannen om contact te leren leggen
  Coaching Workshop voor mannen om contact te leren leggen
  05-08-2019 lees
 • Leren surfen en singles ontmoeten
  Leren surfen en singles ontmoeten
  15-07-2019 lees
 • Leer singles kennen tijdens een unieke Viking Experience
  Leer singles kennen tijdens een unieke Viking Experience
  01-07-2019 lees
 • EliteDating voor alle singles van niveau
  EliteDating voor alle singles van niveau
  17-06-2019 lees