Volg een Flirtworkshop tijdens event van Lexa.nl

Volg een Flirtworkshop tijdens event van Lexa.nl

Lexa.nl organiseert als online dating diverse events door het hele land, waar singles zich voor kunnen aanmelden. Deze keer is er een speciaal event voor mannelijke singles beschikbaar en wel in de vorm van een Flirtworkshop. De workshop is interactief en mannen leren allerlei aspecten van het daten, bijvoorbeeld om online contact te leggen, maar ook om met de angst voor afwijzing om te gaan.

Mannen die graag een relatie willen en daarvoor gebruikmaken van de diensten van een online datingsite als Lexa.nl kunnen uiteraard hun voordeel doen met de kennis die tijdens de Flirtworkshop kan worden opgedaan. Het is de bedoeling dat de mannelijke singles na het volgen van de workshop meer vertrouwen hebben en meer lef krijgen. Uiteraard kan de opgedane kennis ook uitstekend van pas komen in het dagelijkse leven.

Het is even een stap om uit de comfortzone te stappen, maar er doen uiteraard meer mannen mee aan de Flirtworkshop die ook wat meer vertrouwen willen kweken om op zoek te gaan nar de ideale partner. De interactieve workshop die nu wordt aangeboden, zal plaatsvinden op 3 oktober in Amsterdam en duurt vier uur. Er is ruimte voor maximaal 150 mannen en die kunnen zich via de website van Lexa.nl opgeven. Overigens worden er de komende tijd nog meer leuke events georganiseerd, zoals een borrel in Rotterdam op dinsdag 6 oktober. De borrel is bedoeld voor alle singles die het leuk vinden om te borrelen en in real life met andere singles kennis te maken. Misschien volgt er snel een match!


Dating nieuws
 • Tips voor daten tijdens corona
  Tips voor daten tijdens corona
  26-11-2020 lees
 • Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  10-11-2020 lees
 • Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  21-10-2020 lees
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees