Altijd kans op een leuke relatie bij online dating via Parship

Altijd kans op een leuke relatie bij online dating via Parship

Singles die online gaan daten via datingsite Parship maken altijd kans op een leuke relatie. De leden zijn namelijk zeer actief en per maand worden er meer dan honderdduizend berichten door singles verzonden via de datingsite. Elke dag zijn er weer nieuwe singles die zich gratis inschrijven bij deze site voor online dating.

De balans tussen single mannen en vrouwen is bij Parship uitstekend verdeeld. Er zijn net wat meer vrouwen die een lidmaatschap hebben, want 52 procent van de singles is vrouw en 48 procent van de leden is man. Het succespercentage ligt hoog bij deze site voor online dating, want maar liefst één op de drie leden vindt een relatie. Dat is mede te danken aan het matchingsprincipe van Parship.

De leden die staan ingeschreven zijn op zoek naar een serieuze relatie. De grote meerderheid van de singles die actief zijn op deze site voor online dating heeft een leeftijd van minimaal 30 jaar. De grootste groep singles is vertegenwoordigd in de leeftijdscategorie van 30 tot 55 jaar.

Parship is ook dit keer weer genomineerd voor de Website van het Jaar in de categorie dating en iedereen kan een stem uitbrengen. Met het uitbrengen van een stem maken de deelnemers bovendien kans op het winnen van een van de vele prijzen. Er worden allerlei prijzen uitgedeeld, variërend van een Apple Watch tot een Samsung tv. Stemmen op Parship kan tot 6 november.

Iedereen kan zich gratis aanmelden bij Parship om op zoek te gaan naar de liefde. De profielen worden handmatig gecontroleerd, zodat veiligheid en zekerheid voorop staan.


Dating nieuws
 • Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  10-11-2020 lees
 • Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  21-10-2020 lees
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees