Escape Room event voor singles via Lexa.nl

Escape Room event voor singles via Lexa.nl

Er worden iedere maand weer geweldig leuke events georganiseerd door online datingsite Lexa.nl en ook voor de maand november geldt dat er weer een aantal leuke events worden aangeboden om aan mee te doen. Iedereen is welkom, zowel leden als niet leden, maar leden profiteren uiteraard wel van een korting op de prijs.

Een van de opvallende events van Lexa die in de maand november worden georganiseerd, betreft het Escape Room event. Er wordt een uitdagende challenge georganiseerd en tijdens het event is er natuurlijk alle ruimte om met leuke singles kennis te maken. Een van de kenmerken van de Escape Room actie is dat er sprake is van een team van twee tot zes personen die samen de uitdaging aangaan om de sleutel te vinden en daarmee een ontspanning mogelijk te maken.

Het is de bedoeling om binnen zestig minuten uit de kamer te ontsnappen. Dat wordt mogelijk gemaakt doordat er raadsels en puzzels opgelost moeten worden. Logisch nadelen en samenwerking kan leiden tot een succesvolle ontspanning. Iedere keer als er een oplossing is gevonden, dan is de uitgang een stukje dichterbij gekomen tot het moment dat de laatste sleutel is gevonden en de deur kan worden geopend.

Het event Escape Room is voor iedereen geschikt die van avontuur houdt en het een leuke manier vindt om kennis te maken met andere singles. Er worden overigens ook nog andere events georganiseerd door Lexa.nl die uiteraard ook spannend zijn doordat de ideale partner wellicht kan worden gevonden. Het Escape Room event vindt plaats in Utrecht op zaterdag 22 november.


Dating nieuws
 • Vier het Singles Masquerade Ball mee met Relatieplanet
  Vier het Singles Masquerade Ball mee met Relatieplanet
  19-02-2018 lees
 • Singles matchen op basis van muziekvoorkeur
  Singles matchen op basis van muziekvoorkeur
  12-02-2018 lees
 • Win een leuke date op Valentijnsdag
  Win een leuke date op Valentijnsdag
  05-02-2018 lees
 • Unieke reis voor singles naar Curaçao
  Unieke reis voor singles naar Curaçao
  22-01-2018 lees
 • Virtuele coach helpt single bij vinden van date
  Virtuele coach helpt single bij vinden van date
  15-01-2018 lees