Datingsite Relatieplanet weer winnaar Website van het Jaar 2015

Datingsite Relatieplanet weer winnaar Website van het Jaar 2015

Relatieplanet heeft bij de verkiezing Website van het Jaar 2015 weer een prijs gewonnen. De site heeft namelijk de prijs Populairste Daten Website gewonnen. De prijs is toegekend tijdens de verkiezing op 25 november in Amsterdam in de Beurs van Berlage.

Het winnen van de prijs Populairste Daten Website is natuurlijk geweldig voor de online datingsite Relatieplanet, want het is niet de eerste keer dat deze prijs is toegekend. De datingsite heeft de prijs nu namelijk voor de zevende keer achtereen gewonnen en wellicht komen er in de toekomst nog meer prijzen bij.

Dat Relatieplanet.nl wederom in de prijzen is gevallen, is overigens niet verwonderlijk, want de site onderscheidt zich op een aantal punten. De kwaliteit van het niveau waarop online daten wordt aangeboden, is bijvoorbeeld uitstekend. Er wordt alles aan gedaan om alle leden in een veilige omgeving te laten daten. Bovendien steekt de datingsite ook veel tijd aan het organiseren van offline dating events die enorm populair zijn onder singles.

De gebruiksvriendelijkheid is eveneens een belangrijk punt, waarop de website scoort. Er worden ook constant verbeteringen aangebracht. Zo is in de maand september de website nog geheel vernieuwd en wordt ook nu nog steeds gekeken of er verbeteringen kunnen worden aangebracht om het de singles zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Verder heeft Relatieplanet een klantenservice die altijd bereikbaar is gedurende 365 dagen per jaar. Er kan via de telefoon contact op worden genomen, maar ook via e-mail en zelfs door Whatsapp te gebruiken. Ook in 2016 zal de datingsite er weer alles aan doen om singles in de liefde te laten slagen.


Dating nieuws
 • Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  10-11-2020 lees
 • Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  21-10-2020 lees
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees