Leuke tips voor daten in de winter

Leuke tips voor daten in de winter

In de zomer is het heerlijk om buiten te zijn en ligt het voor de hand om met mooi weer buiten de deur af te spreken met een date die je via online dating hebt leren kennen. In de winter zijn er echter ook volop mogelijkheden om buitenshuis invulling aan het afspraakje te geven en een leuke tijd te beleven.

Online datingsite Relatieplanet heeft speciaal voor degene die een leuke date willen beleven in de winter een aantal tips op een rijtje gezet. Ook als het buiten guur en koud is, kun je een geweldige tijd buitenshuis beleven. Er zijn altijd verschillende plaatsen in het land, waar bijvoorbeeld een kunstijsbaan wordt opgericht, waar iedereen welkom is om te komen schaatsen. Hoe leuk is het dan niet om samen met je date te gaan schaatsen. Een andere leuke invulling aan het afspraakje kan worden gegeven door samen een kerstmarkt te bezoeken. De sfeer is altijd bijzonder en romantisch op kerstmarkten en het is natuurlijk heerlijk om daarna een kop warme chocolademelk te drinken.

Een romantische wandeling maken is ook altijd leuk en het maakt niet uit of het dan buiten koud is. De bladeren zijn wellicht al van de bomen af, maar het is nog altijd fantastisch om in deze periode een wandeling te maken door het bos. Er kan natuurlijk ook een wandeling gemaakt worden op het strand of door de duinen. Er zijn in het land genoeg leuke plekjes om te wandelen. Als je het buiten toch te koud vindt, dan raadt Relatieplanet aan om het dan toch maar thuis gezellig te maken en een romantisch diner bij kaarslicht voor te bereiden.


Dating nieuws
 • Zomeractie bij Relatieplanet van start
  Zomeractie bij Relatieplanet van start
  03-08-2020 lees
 • Wandeldate met chatbot Summer Journey
  Wandeldate met chatbot Summer Journey
  20-07-2020 lees
 • Er zijn weer dating events
  Er zijn weer dating events
  01-07-2020 lees
 • Live Coaching gericht op daten
  Live Coaching gericht op daten
  15-06-2020 lees
 • Incognito modus voor online daten bij Lexa
  Incognito modus voor online daten bij Lexa
  03-06-2020 lees