Leuke tips voor daten in de winter

Leuke tips voor daten in de winter

In de zomer is het heerlijk om buiten te zijn en ligt het voor de hand om met mooi weer buiten de deur af te spreken met een date die je via online dating hebt leren kennen. In de winter zijn er echter ook volop mogelijkheden om buitenshuis invulling aan het afspraakje te geven en een leuke tijd te beleven.

Online datingsite Relatieplanet heeft speciaal voor degene die een leuke date willen beleven in de winter een aantal tips op een rijtje gezet. Ook als het buiten guur en koud is, kun je een geweldige tijd buitenshuis beleven. Er zijn altijd verschillende plaatsen in het land, waar bijvoorbeeld een kunstijsbaan wordt opgericht, waar iedereen welkom is om te komen schaatsen. Hoe leuk is het dan niet om samen met je date te gaan schaatsen. Een andere leuke invulling aan het afspraakje kan worden gegeven door samen een kerstmarkt te bezoeken. De sfeer is altijd bijzonder en romantisch op kerstmarkten en het is natuurlijk heerlijk om daarna een kop warme chocolademelk te drinken.

Een romantische wandeling maken is ook altijd leuk en het maakt niet uit of het dan buiten koud is. De bladeren zijn wellicht al van de bomen af, maar het is nog altijd fantastisch om in deze periode een wandeling te maken door het bos. Er kan natuurlijk ook een wandeling gemaakt worden op het strand of door de duinen. Er zijn in het land genoeg leuke plekjes om te wandelen. Als je het buiten toch te koud vindt, dan raadt Relatieplanet aan om het dan toch maar thuis gezellig te maken en een romantisch diner bij kaarslicht voor te bereiden.


Dating nieuws
 • Winterweekend Ameland voor singles
  Winterweekend Ameland voor singles
  14-01-2019 lees
 • Online video speeddaten via Relatieplanet
  Online video speeddaten via Relatieplanet
  07-01-2019 lees
 • Pepper training van single naar samen
  Pepper training van single naar samen
  24-12-2018 lees
 • Relatieplanet populairste datingsite 2018
  Relatieplanet populairste datingsite 2018
  17-12-2018 lees
 • Singles geven voorkeur aan datingprofiel met diepgang
  Singles geven voorkeur aan datingprofiel met diepgang
  10-12-2018 lees