Vanavond gratis online training van datingcoach

Vanavond gratis online training van datingcoach

Op maandagavond 28 december kunnen singles die ingeschreven staan bij online datingsite Relatieplanet gratis online training krijgen van een datingcoach. De training duurt van 20.00 uur tot 21.00 uur en is uitsluitend toegankelijk voor leden van de datingsite.

 

Iedereen kan zich gratis inschrijven bij deze datingsite en lid worden om een leuke partner te ontmoeten. De gratis online training van een datingcoach biedt op verschillende gebieden uitkomst voor singles die op zoek zijn naar leuke partner. Zo is de training onder meer geschikt voor singles die het maar lastig vinden om een leuke en aansprekende profieltekst te schrijven. Ook kunnen singles er profijt van hebben als er tot op dit moment maar weinig reacties binnenkomen en het niet duidelijk is waarom er maar weinig reacties komen.

Iedereen die zijn of haar voordeel wil doen met de gratis online training van een datingcoach kan zich vrijblijvend aanmelden. Er wordt tijdens de training veel aandacht besteed om een duidelijk en aansprekend profiel op te stellen. Er worden meerdere tips gegeven om een aantrekkelijke tekst voor het profiel te schrijven. Ook kunnen singles tijdens de training ontdekken waar het precies aan ligt dat er maar weinig reacties komen. De gratis online training van een datingcoach heeft als thema ‘5 superkrachtige schrijftips om van je profiel een magneet te maken’.

Iedereen die lid is van Relatieplanet en de training  vanavond gratis online vanuit de luie stoel wil volgen, kan zich daarvoor aanmelden. Voor de aanmelding hoeft alleen het mailadres en de voornaam te worden opgegeven en daarna is het wachten tot vanavond 20.00 uur.


Dating nieuws
 • Herfstactie en cocktail workshops bij Relatieplanet
  Herfstactie en cocktail workshops bij Relatieplanet
  07-10-2019 lees
 • Online dating populair onder senioren en ouderen
  Online dating populair onder senioren en ouderen
  16-09-2019 lees
 • Lexa event met opbrengst voor Hartstichting
  Lexa event met opbrengst voor Hartstichting
  02-09-2019 lees
 • Zomerkriebels promotie in augustus bij datingsite Pepper
  Zomerkriebels promotie in augustus bij datingsite Pepper
  19-08-2019 lees
 • Coaching Workshop voor mannen om contact te leren leggen
  Coaching Workshop voor mannen om contact te leren leggen
  05-08-2019 lees