Tijdelijke verdubbeling van abonnement bij Pepper in december

Tijdelijke verdubbeling van abonnement bij Pepper in december

Inschrijven bij online datingsite Pepper is altijd gratis, maar om van alle functies gebruik te maken die de datingsite te bieden heeft, is een abonnement aan te raden. Het is nu het ideale moment om een abonnement af te sluiten bij Pepper, want er is sprake van een tijdelijke verdubbelingsactie.

Iedereen die tussen 8 december en 21 december besluit om zich in te schrijven voor online dating bij Pepper en een abonnement afsluit, komt in aanmerking voor de verdubbeling van het abonnement. Er kan dan voor hetzelfde geld twee keer zolang gebruik worden gemaakt van alle  mogelijkheden die de site voor online dating te bieden heeft. Er zijn verschillende soorten abonnementen beschikbaar, zodat er altijd een passende keuze kan worden gemaakt.
Het is bijvoorbeeld mogelijk om een lidmaatschap voor één maand af te sluiten, waarbij er door van de actie gebruik te maanden sprake is van twee maanden full membership.

Het is ook mogelijk om voor een andere periode te kiezen, zoals voor drie maanden, waarbij er sprake is van een verdubbeling tot zes maanden of voor een half jaar, waarbij er een jaar lang geprofiteerd kan worden van alles wat Pepper te bieden heeft. Er kan het meest geprofiteerd worden van deze actie door voor een jaarabonnementen te kiezen. In dat geval is de prijs per maand het laagst en ben je twee jaar lang full member bij deze online datingsite. Mocht je de liefde eerder vinden, dan is dat natuurlijk alleen maar fantastisch. De overige actievoorwaarden zijn na te lezen op de website van Pepper en desgewenst kan er voor vragen gebruik worden gemaakt van de live chat.


Dating nieuws
 • Online dating populair onder senioren en ouderen
  Online dating populair onder senioren en ouderen
  16-09-2019 lees
 • Lexa event met opbrengst voor Hartstichting
  Lexa event met opbrengst voor Hartstichting
  02-09-2019 lees
 • Zomerkriebels promotie in augustus bij datingsite Pepper
  Zomerkriebels promotie in augustus bij datingsite Pepper
  19-08-2019 lees
 • Coaching Workshop voor mannen om contact te leren leggen
  Coaching Workshop voor mannen om contact te leren leggen
  05-08-2019 lees
 • Leren surfen en singles ontmoeten
  Leren surfen en singles ontmoeten
  15-07-2019 lees