Speeddaten in Groningen met Relatieplanet

Speeddaten in Groningen met Relatieplanet

Relatieplanet is een site voor online dating die meer te bieden heeft, dan alleen de mogelijkheid om als single online op zoek te gaan naar een leuke partner.

Er worden namelijk iedere maand weer op verschillende locaties in het land leuke events georganiseerd. Een event biedt een uitstekende gelegenheid om in een ontspannen sfeer kennis te maken met andere singles. Deze maand staat er onder meer een event op het programma, waarin singles elkaar via speeddaten kunnen ontmoeten. Zo krijgt iedereen die eraan meedoet in anderhalf uur de gelegenheid om maar liefst met maximaal twintig singles kennis te maken. Een kennismakingsgesprek duurt viert minuten. Dit event wordt op 27 januari in Groningen gehouden en de doelgroep bestaat uit singles in de leeftijdscategorie van 40 tot 55 jaar.

Als een gesprekje leidt tot interesse, dan wordt na afloop van de avond een mail verstuurd met daarin de matches. Overigens wordt er na het speeddaten nog de gelegenheid geboden om de andere deelnemers beter te leren kennen tijdens de gezellige borrel die als afsluiter van de avond geldt. Er is voor dit event een compleet programma samengesteld, waarbij de deelnemers met een drankje naar keuze worden ontvangen. Vervolgens zal er uitleg over het verloop van de avond worden gegeven en begint daarna het echte speeddaten. Tussendoor wordt even een pauze gehouden en krijgt iedereen de gelegenheid om wat te drinken. Daarna gaat het speeddaten weer verder om daarna de avond leuk af te sluiten met een gezellige borrel. Iedereen die interesse heeft kan zich via Relatieplanet aanmelden.


Dating nieuws
 • Laatste kans verdubbeling abonnement door Pepper
  Laatste kans verdubbeling abonnement door Pepper
  17-02-2020 lees
 • Doe mee met de Muiderslot wandeling of ander single event
  Doe mee met de Muiderslot wandeling of ander single event
  03-02-2020 lees
 • Als single naar Oerol met Relatieplanet
  Als single naar Oerol met Relatieplanet
  20-01-2020 lees
 • Januari uitstekende maand om met online daten te starten
  Januari uitstekende maand om met online daten te starten
  06-01-2020 lees
 • Lexa maakt van daten voor singles een event
  Lexa maakt van daten voor singles een event
  16-12-2019 lees