Speeddaten in maart via Relatieplanet

Speeddaten in maart via Relatieplanet

De inschrijving bij een site voor online dating is een eerste stap in de richting van het vinden van een leuke partner, maar er zijn natuurlijk nog meer mogelijkheden. Bijvoorbeeld bij Relatieplanet waar ook deelgenomen kan worden aan leuke events.

In de maand maart worden er op verschillende locaties in Nederland events georganiseerd, waarbij speeddaten het thema vormt. Relatieplanet organiseert deze avonden zelf, zodat er in die zin is sprake is van betrokkenheid van de site voor online dating. Het eerste event voor speeddaten in de maand maart wordt gehouden op 16 maart in  Utrecht. De avond wordt georganiseerd voor singels in de leeftijdscategorie veertigplus en vijftigplus. Er worden minimaal vijftien speeddates gehouden en tijdens de afsluitende borrel kan er naar wens verder kennis worden gemaakt. Deze leuke avond begint om 19.00 uur en is om 22.30 uur weer afgelopen. De exacte locatie is te vinden op de website van Relatieplanet.

Een week later wordt er weer een speeddate event georganiseerd die dan op 23 maart zal plaatsvinden in Zaandam, waarbij de doelgroep dertigplussers en veertigplussers zijn. Nog weer een week later wordt het speeddate event gehouden in Breda met een doelgroep van veertigplussers en vijftigplussers. De events worden door Relatieplanet in Nederland georganiseerd, maar voor de singles in Vlaanderen is er ook goed nieuws. Binnenkort zal Relatieplanet namelijk ook in  Vlaanderen de leukste events gaan organiseren, zodat mogelijkheden om de ware liefde te vinden zich niet alleen beperken tot online dating. Ontdek ook meteen de andere events van deze leuke site voor online dating.


Dating nieuws
 • Online dating populair onder senioren en ouderen
  Online dating populair onder senioren en ouderen
  16-09-2019 lees
 • Lexa event met opbrengst voor Hartstichting
  Lexa event met opbrengst voor Hartstichting
  02-09-2019 lees
 • Zomerkriebels promotie in augustus bij datingsite Pepper
  Zomerkriebels promotie in augustus bij datingsite Pepper
  19-08-2019 lees
 • Coaching Workshop voor mannen om contact te leren leggen
  Coaching Workshop voor mannen om contact te leren leggen
  05-08-2019 lees
 • Leren surfen en singles ontmoeten
  Leren surfen en singles ontmoeten
  15-07-2019 lees