Pepper actie met tijdelijke verdubbeling abonnement

Pepper actie met tijdelijke verdubbeling abonnement

Pepper heeft als site voor online dating weer een tijdelijke actie beschikbaar gesteld voor singles die zich al gratis hebben ingeschreven of dat nu gaan doen en een abonnement willen nemen.

De actie houdt namelijk in dat het abonnement dat wordt gekozen gratis wordt verdubbeld. Iedereen heeft tot 29 februari de gelegenheid om van deze unieke aanbieding te profiteren. Alle singles die van dit aanbod gebruikmaken hebben twee keer zolang de mogelijkheid om de ware liefde met online dating te vinden. Pepper is een site waar iedereen zich gratis kan inschrijven, maar waar ook de mogelijkheid wordt geboden om een betaald lidmaatschap te nemen. Dat biedt meerdere voordelen, want daarmee wordt namelijk tot alle functionaliteiten van de website toegang verkregen. Dat is bij een gratis membership niet het geval. Nu kan iedereen voor hetzelfde geld een dubbele periode profiteren van de mogelijkheden die Pepper te bieden heeft.

Er kan uit meerdere abonnementen een keuze worden gemaakt. Zo kun je Pepper uitproberen voor een maand, waarbij er dan een extra maand gratis het abonnement wordt verlengd. Er zijn echter ook abonnementen die langer lopen, zoals drie maanden, zes maanden of een jaar. De actie is hierop eveneens van toepassing. Op de website van Pepper wordt uitgebreide informatie verstrekt over de actie en de voorwaarden ervoor zijn er eveneens te vinden. Er is op werkdagen dagelijks een live chat beschikbaar. Indien er vragen zijn dan kunnen deze via de live chat gesteld worden tussen 15.00 uur en 23.00 uur. In het weekend is de live chat beschikbaar tussen 11.00 uur en 23.00 uur.


Dating nieuws
 • Als single naar Oerol met Relatieplanet
  Als single naar Oerol met Relatieplanet
  20-01-2020 lees
 • Januari uitstekende maand om met online daten te starten
  Januari uitstekende maand om met online daten te starten
  06-01-2020 lees
 • Lexa maakt van daten voor singles een event
  Lexa maakt van daten voor singles een event
  16-12-2019 lees
 • Relatieplanet in 2019 weer Website van het Jaar
  Relatieplanet in 2019 weer Website van het Jaar
  02-12-2019 lees
 • Leuke dating events voor single 50plussers
  Leuke dating events voor single 50plussers
  18-11-2019 lees