Pepper actie met tijdelijke verdubbeling abonnement

Pepper actie met tijdelijke verdubbeling abonnement

Pepper heeft als site voor online dating weer een tijdelijke actie beschikbaar gesteld voor singles die zich al gratis hebben ingeschreven of dat nu gaan doen en een abonnement willen nemen.

De actie houdt namelijk in dat het abonnement dat wordt gekozen gratis wordt verdubbeld. Iedereen heeft tot 29 februari de gelegenheid om van deze unieke aanbieding te profiteren. Alle singles die van dit aanbod gebruikmaken hebben twee keer zolang de mogelijkheid om de ware liefde met online dating te vinden. Pepper is een site waar iedereen zich gratis kan inschrijven, maar waar ook de mogelijkheid wordt geboden om een betaald lidmaatschap te nemen. Dat biedt meerdere voordelen, want daarmee wordt namelijk tot alle functionaliteiten van de website toegang verkregen. Dat is bij een gratis membership niet het geval. Nu kan iedereen voor hetzelfde geld een dubbele periode profiteren van de mogelijkheden die Pepper te bieden heeft.

Er kan uit meerdere abonnementen een keuze worden gemaakt. Zo kun je Pepper uitproberen voor een maand, waarbij er dan een extra maand gratis het abonnement wordt verlengd. Er zijn echter ook abonnementen die langer lopen, zoals drie maanden, zes maanden of een jaar. De actie is hierop eveneens van toepassing. Op de website van Pepper wordt uitgebreide informatie verstrekt over de actie en de voorwaarden ervoor zijn er eveneens te vinden. Er is op werkdagen dagelijks een live chat beschikbaar. Indien er vragen zijn dan kunnen deze via de live chat gesteld worden tussen 15.00 uur en 23.00 uur. In het weekend is de live chat beschikbaar tussen 11.00 uur en 23.00 uur.


Dating nieuws
 • Date event voor single ouders met kinderen
  Date event voor single ouders met kinderen
  04-11-2019 lees
 • Meld je aan voor de Lexa Date Night
  Meld je aan voor de Lexa Date Night
  21-10-2019 lees
 • Herfstactie en cocktail workshops bij Relatieplanet
  Herfstactie en cocktail workshops bij Relatieplanet
  07-10-2019 lees
 • Online dating populair onder senioren en ouderen
  Online dating populair onder senioren en ouderen
  16-09-2019 lees
 • Lexa event met opbrengst voor Hartstichting
  Lexa event met opbrengst voor Hartstichting
  02-09-2019 lees