Leuke Lexa events in de maand april

Leuke Lexa events in de maand april

Lexa is een site voor online dating, waar singles ook aan leuke events mee kunnen doen. In de maand april worden er bijvoorbeeld weer verschillende soorten events georganiseerd voor singles. Het is bovendien voorjaar en dat is een prima periode om een nieuwe liefde te leren kennen.

Zo worden er weer gezellige borrels gehouden, waar singles elkaar kunnen ontmoeten in een gezellige en ontspannen sfeer. De eerstvolgende borrel die gehouden zal worden, vindt plaats in Café Tapmarin in Amsterdam. Singles die aan dit event mee willen doen, kunnen zich opgeven via de website van Lexa. Op 16 april vindt er in Eindhoven eveneens een gezellige borrel plaats in Stads. Ook hiervoor geldt dat singles zich online kunnen aanmelden.

Naast dat er verschillende borrels georganiseerd worden, geldt dat er via Lexa ook aan speciale events kan worden meegedaan. Bijvoorbeeld aan het event Meet, Walk Beer & Talk, dat afgelopen weekend is gehouden. De events hebben altijd een origineel thema en het eerstvolgende event zal plaatsvinden op 16 april en wordt gehouden in De Bilt. Singles die daaraan mee willen doen, kunnen de datum alvast noteren. De inhoud van het event wordt binnenkort pas bekendgemaakt op de website van Lexa. Het meedoen aan events of borrels biedt singles een extra gelegenheid om in contact te komen met potentiële partners. Het online daten vormt daarvoor uiteraard een goede basis en dat kan ook volop worden gedaan bij deze datingsite. De inschrijving is gratis en verplicht tot niets, maar biedt wel de kans een nieuwe liefde te ontmoeten.


Dating nieuws
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees
 • Gratis training online daten voor singles
  Gratis training online daten voor singles
  17-08-2020 lees
 • Zomeractie bij Relatieplanet van start
  Zomeractie bij Relatieplanet van start
  03-08-2020 lees