Leuke Lexa events in de maand april

Leuke Lexa events in de maand april

Lexa is een site voor online dating, waar singles ook aan leuke events mee kunnen doen. In de maand april worden er bijvoorbeeld weer verschillende soorten events georganiseerd voor singles. Het is bovendien voorjaar en dat is een prima periode om een nieuwe liefde te leren kennen.

Zo worden er weer gezellige borrels gehouden, waar singles elkaar kunnen ontmoeten in een gezellige en ontspannen sfeer. De eerstvolgende borrel die gehouden zal worden, vindt plaats in Café Tapmarin in Amsterdam. Singles die aan dit event mee willen doen, kunnen zich opgeven via de website van Lexa. Op 16 april vindt er in Eindhoven eveneens een gezellige borrel plaats in Stads. Ook hiervoor geldt dat singles zich online kunnen aanmelden.

Naast dat er verschillende borrels georganiseerd worden, geldt dat er via Lexa ook aan speciale events kan worden meegedaan. Bijvoorbeeld aan het event Meet, Walk Beer & Talk, dat afgelopen weekend is gehouden. De events hebben altijd een origineel thema en het eerstvolgende event zal plaatsvinden op 16 april en wordt gehouden in De Bilt. Singles die daaraan mee willen doen, kunnen de datum alvast noteren. De inhoud van het event wordt binnenkort pas bekendgemaakt op de website van Lexa. Het meedoen aan events of borrels biedt singles een extra gelegenheid om in contact te komen met potentiële partners. Het online daten vormt daarvoor uiteraard een goede basis en dat kan ook volop worden gedaan bij deze datingsite. De inschrijving is gratis en verplicht tot niets, maar biedt wel de kans een nieuwe liefde te ontmoeten.


Dating nieuws
 • Als single naar Oerol met Relatieplanet
  Als single naar Oerol met Relatieplanet
  20-01-2020 lees
 • Januari uitstekende maand om met online daten te starten
  Januari uitstekende maand om met online daten te starten
  06-01-2020 lees
 • Lexa maakt van daten voor singles een event
  Lexa maakt van daten voor singles een event
  16-12-2019 lees
 • Relatieplanet in 2019 weer Website van het Jaar
  Relatieplanet in 2019 weer Website van het Jaar
  02-12-2019 lees
 • Leuke dating events voor single 50plussers
  Leuke dating events voor single 50plussers
  18-11-2019 lees