Blind date als eerste spannende date

Blind date als eerste spannende date

De meeste singles die zich inschrijven op een site voor online dating plaatsen een foto bij het profiel. Het is bekend dat foto’s met een profiel een betere basis bieden voor kans op succes, maar er zijn nog altijd profielen zonder foto. Het leuke daarvan is dat de persoon achter het profiel op basis van de informatie en eventuele berichtjes die verstuurd worden heel goed bij je kan passen. Als het goed klikt, kan er natuurlijk altijd om een foto worden gevraagd, maar het is ook spannend om elkaar tijdens een blind date voor het eerst te ontmoeten.

Bij online dating wordt er vaak als eerste naar de foto’s gekeken en pas daarna naar de informatie die bij de persoon hoort. In plaats van eerst naar de foto’s te kijken en deze te bestuderen, kan er ook gekozen worden om eerst alleen op de inhoud af te gaan. Zo kan er gekeken worden of de hobby’s en interesses overeenkomen. Door niet direct de aandacht te richten op de profielfoto of eventuele andere foto’s wordt er een beeld gevormd op basis van de informatie die de persoon heeft verstrekt.

Er kan dan eventueel uit de tekst worden afgeleid of iemand veel humor heeft of veel zelfvertrouwen lijkt te hebben. Als de interesses overeenkomen en de tekst en informatie spreekt aan, dan kan er contact worden gelegd. Het zal veel moeite kosten om niet naar de profielfoto te kijken, maar op deze manier kan er ook van een online blind date worden gesproken. Er zijn overigens talloze andere manieren om op blind date te gaan, want vrienden, familie of kennissen kunnen wellicht een persoon die perfect bij jou past. Een blind date kan in dat geval natuurlijk ook spannend zijn.


Dating nieuws
 • Singles geven voorkeur aan datingprofiel met diepgang
  Singles geven voorkeur aan datingprofiel met diepgang
  10-12-2018 lees
 • Fall in love actie bij Pepper
  Fall in love actie bij Pepper
  03-12-2018 lees
 • Kortingscode voor abonnement Relatieplanet
  Kortingscode voor abonnement Relatieplanet
  26-11-2018 lees
 • Wandelen met andere singles van Lexa
  Wandelen met andere singles van Lexa
  19-11-2018 lees
 • Vier met andere singles Oud en Nieuw op Terschelling
  Vier met andere singles Oud en Nieuw op Terschelling
  12-11-2018 lees