Karaoke of borrelen met singles van Lexa

Karaoke of borrelen met singles van Lexa

Lexa staat natuurlijk als site voor online dating al bekend om de leuke events die georganiseerd worden voor singles en daar kan een heel speciaal event aan worden toegevoegd, namelijk een karaoke avond.

Dit event wordt voor de eerste keer georganiseerd door online datingsite Lexa en wordt gehouden op zaterdag 16 juli in The End in Amsterdam. Het is niet voor niets dat deze locatie is uitgekozen, want het is een van de leukste karaoke bars die er in Nederland te vinden zijn. Er wordt een keuze geboden uit meer dan zestigduizend Engelstalige liedjes. Een karaoke avond is natuurlijk een geweldig leuke manier om op een ontspannen en gezellige manier kennis te maken met andere singles.

Het event gaat al om 18.00 uur van start en de ontvangst vindt plaats met een drankje. Om 18.15 uur gaat het zangfestijn van start en kunnen alle singles hun favoriete liedje zingen. Daar wordt tot 21.00 uur de gelegenheid voor geboden. De avond van Lexa komt daarmee ten einde, maar dat wil niet zeggen dat iedereen dan maar de deur uit moet. Na afloop van het event worden de deuren geopend voor de rest van het publiek die wil komen zingen en alle aanwezige singles kunnen natuurlijk gewoon blijven om verder met elkaar te kletsen, zingen of gezellig een drankje te drinken.

Mocht je nou niet zo van het zingen zijn, maar vind je het wel leuk om een event van Lexa als single te bezoeken, dan zijn er genoeg andere opties beschikbaar. Bijvoorbeeld door naar een van de gezellige borrels te gaan. In Groningen wordt op 22 juli een leuke borrel georganiseerd.


Dating nieuws
 • Relatieplanet in 2019 weer Website van het Jaar
  Relatieplanet in 2019 weer Website van het Jaar
  02-12-2019 lees
 • Leuke dating events voor single 50plussers
  Leuke dating events voor single 50plussers
  18-11-2019 lees
 • Date event voor single ouders met kinderen
  Date event voor single ouders met kinderen
  04-11-2019 lees
 • Meld je aan voor de Lexa Date Night
  Meld je aan voor de Lexa Date Night
  21-10-2019 lees
 • Herfstactie en cocktail workshops bij Relatieplanet
  Herfstactie en cocktail workshops bij Relatieplanet
  07-10-2019 lees