Grootste speeddate evenement voor singles in Nijmegen

Grootste speeddate evenement voor singles in Nijmegen

Op 19 juni begint het grote wandelevenement in Nijmegen, waaraan weer tienduizenden wandelaars deelnemen. Inschrijven daarvoor kan niet meer, maar wel voor het grootste speeddate evenement voor singles dat vandaag in Nijmegen wordt gehouden. Op 18 juni wordt om 14.00 uur namelijk getracht het wereldrecord speeddaten voor singles te verbreken en er is nog ruimte voor mannen om mee te doen. De inschrijving voor dames die singles zijn, is op dit moment gesloten, want daarvan zijn er genoeg. Mannen die single zijn en op een leuke manier single dames willen ontmoeten, moeten snel zijn om er nog bij te zijn. om 14.00 uur is het namelijk al zover.

Om de kans op het wereldrecord speeddaten te verbreken zo groot mogelijk te maken, worden er maar liefst 22 singles aan iedere single gekoppeld om een kort gesprek mee te hebben. Een speeddate duurt in dit geval maar drie minuten en de kans bestaat natuurlijk om een leuke potentiële partner te ontmoeten. Het evenement wordt georganiseerd door Relatieplanet en via deze online datingsite is aanmelding voor mannen dan ook nog mogelijk. Voor dames die zich niet meer kunnen aanmelden, is het natuurlijk wel leuk om een kijkje te nemen bij dit grote evenement, waarbij het wereldrecord wellicht wordt verbroken. Iedereen die deelneemt en geen match vindt tijdens het evenement van speeddaten, kan een gratis kaartje voor het Relatieplanet singlefeest krijgen of komt in aanmerking voor een maand gratis lidmaatschap voor de online datingsite Relatieplanet. De seksuele geaardheid maakt overigens niet uit en iedereen van 18 jaar en ouder die single is, kan meedoen.


Dating nieuws
 • Online dating populair onder senioren en ouderen
  Online dating populair onder senioren en ouderen
  16-09-2019 lees
 • Lexa event met opbrengst voor Hartstichting
  Lexa event met opbrengst voor Hartstichting
  02-09-2019 lees
 • Zomerkriebels promotie in augustus bij datingsite Pepper
  Zomerkriebels promotie in augustus bij datingsite Pepper
  19-08-2019 lees
 • Coaching Workshop voor mannen om contact te leren leggen
  Coaching Workshop voor mannen om contact te leren leggen
  05-08-2019 lees
 • Leren surfen en singles ontmoeten
  Leren surfen en singles ontmoeten
  15-07-2019 lees