Workshop succesvol daten of speeddaten

Workshop succesvol daten of speeddaten

Relatieplanet heeft voor de maand augustus weer een aantal leuke events beschikbaar voor singles die niet alleen online willen daten, maar van alle mogelijkheden gebruik willen maken om een liefdespartner te vinden.

De events voor de maand augustus bestaan uit een workshop succesvol daten en uit een speeddaten event. Leuk om te weten is dat singles onlangs tijdens de Vierdaagse in Nijmegen het wereldrecord speeddaten hebben verbroken in samenwerking met Relatieplanet. Het grote speeddate event heeft plaatsgevonden op 18 juli 2016 en er waren waar liefst 800 deelnemers en daarnaast zijn er nog honderden ontmoetingen geweest, wat geresulteerd heeft in 829 matches.

Wie ook wel eens wil speeddaten kan dat doen als single nabij Breda op 31 augustus 2016 in Café Ons Thuis. Speeddaten biedt de gelegenheid om op een ontspannende, maar vooral snelle manier in contact te komen met andere singles die ook openstaan voor een relatie. Deelnemers aan dit event krijgen in twee uur de tijd om te speeddaten met 10 tot 15 singles. Elke speeddate duurt vier minuten. Als de interesse wederzijds blijkt te zijn met een van de singles, dan wordt na afloop een mail met de matches verzonden. Na afloop is er nog een gezellige borrel.

Wie liever eerst wat meer zelfvertrouwen wil opdoen met het daten, kan meedoen aan de workshop succesvol daten die op 20 augustus in Utrecht wordt gehouden. Tijdens deze workshop leren singles in één dag de nodige tips en trucs om succesvol te worden in het online daten. De workshop duurt van 10.00 uur tot 17.00 uur. Voor beide events kunnen singles zich opgeven via de website van Relatieplanet.nl.


Dating nieuws
 • Als single naar Oerol met Relatieplanet
  Als single naar Oerol met Relatieplanet
  20-01-2020 lees
 • Januari uitstekende maand om met online daten te starten
  Januari uitstekende maand om met online daten te starten
  06-01-2020 lees
 • Lexa maakt van daten voor singles een event
  Lexa maakt van daten voor singles een event
  16-12-2019 lees
 • Relatieplanet in 2019 weer Website van het Jaar
  Relatieplanet in 2019 weer Website van het Jaar
  02-12-2019 lees
 • Leuke dating events voor single 50plussers
  Leuke dating events voor single 50plussers
  18-11-2019 lees