Profiel updaten bij online dating

Profiel updaten bij online dating

Singles die al wat langer ingeschreven staan bij een site voor online dating wordt aangeraden om regelmatig het profiel te updaten. Dat is in elk geval wat Pepper als advies geeft. Bij het Pepper-profiel wordt de mogelijkheid geboden om zonder limiet foto’s te uploaden. Door middel van een fotoserie kunnen andere singles meteen een goede indruk krijgen. Als er dan ook nog regelmatig nieuwe foto’s aan toe worden gevoegd, dan valt het profiel meer op.

Door het profiel regelmatig te updaten, valt het profiel meer op bij andere singles. De matches zien namelijk wanneer er weer een nieuwe foto is toegevoegd. De update van het profiel wordt vertoond op de Pepper homepage van de matches. Wie regelmatig foto’s toevoegt, valt dan ook zeker meer op bij de matches en dat leidt weer tot extra profielbezichtigingen. Bovendien is het op dat als een single regelmatig het profiel bijwerkt het duidelijk is dat er op een actieve manier aan online dating wordt gedaan. Iemand die nooit wat aan het profiel doet, profileert zich namelijk niet echt als een single die actief is op Pepper.

Er is nog een belangrijke reden om regelmatig foto’s toe te voegen aan het profiel. Het uiterlijk kan natuurlijk veranderen. Singles kunnen dan ook altijd zien hoe je er op dit moment uitziet als er regelmatig foto’s geplaatst worden. Het plaatsen van nieuwe foto’s en bijwerken van het profiel op Pepper is een goede trigger om de nieuwsgierigheid van andere singles te prikkelen die sneller geneigd zijn om een kijkje op het profiel te nemen.


Dating nieuws
 • Bezoek met singles de Lion King met Lexa
  Bezoek met singles de Lion King met Lexa
  22-04-2019 lees
 • Aantrekkelijke korting voor Relatieplanet abonnement
  Aantrekkelijke korting voor Relatieplanet abonnement
  15-04-2019 lees
 • Nieuwe campagne Ourtime online daten voor vijftigplussers
  Nieuwe campagne Ourtime online daten voor vijftigplussers
  08-04-2019 lees
 • Volg de workshop Hoe leg ik contact
  Volg de workshop Hoe leg ik contact
  01-04-2019 lees
 • Van single naar samen online training
  Van single naar samen online training
  25-03-2019 lees