70 procent singles gelooft in ware liefde

70 procent singles gelooft in ware liefde

In Nederland gelooft een grote meerderheid van de singles dat de ware liefde bestaat. Van de Nederlandse singles is namelijk 70 procent van mening dat het mogelijk is de ware liefde te ontmoeten. Dat percentage ligt in Europa overigens nog hoger, want als er naar de Europese single wordt gekeken, dan blijkt dat 75 procent in de echte liefde geloofd. Deze gegevens komen voort uit een onderzoek van Lexa.nl.

Uit het onderzoek van de site voor online dating is eveneens naar voren gekomen dat de Franse singles het minst geloven in het ontmoeten van de ware. 68 procent van de singles in Frankrijk denkt van wel. In Denemarken zijn de singles nog enthousiaster. Daar denkt maar liefst 79 procent van de singles ooit de perfecte levenspartner te vinden. Overigens zijn de singles wel happy, maar toch verlangt een groot deel ervan wel naar de liefde. Van de singles in Nederland ziet 80 procent graag een leuke partner op het levenspad verschijnen. Liefde wordt belangrijker gevonden in vergelijking met eten, geld en seks.

 In het leven van singles speelt liefde toch een belangrijke rol. Opvallend is wel dat veel singles de mening zijn toegedaan dat de romantiek is veranderd in verband met de technologie die vandaag de dag overal aanwezig is. Ook nog een interessant aspect dat naar voren is gekomen uit het onderzoek, is dat de Italiaanse mannen en vrouwen echt ver gaan voor de liefde. 22 procent van de singles in Italië is namelijk bereid om voor de ware liefde in een ander land te gaan wonen.


Dating nieuws
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees
 • Gratis training online daten voor singles
  Gratis training online daten voor singles
  17-08-2020 lees
 • Zomeractie bij Relatieplanet van start
  Zomeractie bij Relatieplanet van start
  03-08-2020 lees
 • Wandeldate met chatbot Summer Journey
  Wandeldate met chatbot Summer Journey
  20-07-2020 lees