Lexa organiseert single trip in de bergen

Lexa organiseert single trip in de bergen

Lexa organiseert als online dating site voor singels fantastische evenementen en daar horen ook geweldige trips bij. In de maand januari wordt er in het weekend van 20 januari tot en met 23 januari een leuke reis georganiseerd, waarbij single mannen uit heel Europa komen. Vorig jaar is deze trip ook enorm succesvol geweest en dat zal dit jaar natuurlijk ook weer zo zijn. Er wacht een weekend vol verrassingen en leuke mannen voor single dames in Crans-Montana.

Er worden natuurlijk leuke activiteiten georganiseerd, zoals een wandelingen met sneeuwschoenen, maar ook een onvergetelijke tocht met sleehonden. Na een drukke dag met leuke activiteiten is er alle ruimte om ontspannen een borreltje te drinken voordat iedereen kan aanschuiven voor het diner. Na het diner kunnen de partyliefhebbers gezellig met elkaar feesten. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, zodat iedereen die er bij wil zijn snel moet beslissen.

De trip naar de bergen in Zwitserland kan elk moment volgeboekt zijn. Als dat het geval is dan is het jammer, maar dan kan er uitgekeken worden naar het volgende evenement of reis die georganiseerd worden. Voor vervoer naar Crans-Montana dienen de deelnemers zelf te zorgen en de huur van skimaterialen en skipassen kunnen ter plaatse worden geregeld. Verder geldt dat de lunch op locatie evenmin is inbegrepen. De trip naar de bergen is in elk geval een geweldig leuke mogelijkheid om eens op een andere manier met andere singles in contact te komen. Het internationale karakter maakt het weekend extra leuk en spannend.


Dating nieuws
 • Winterweekend Ameland voor singles
  Winterweekend Ameland voor singles
  14-01-2019 lees
 • Online video speeddaten via Relatieplanet
  Online video speeddaten via Relatieplanet
  07-01-2019 lees
 • Pepper training van single naar samen
  Pepper training van single naar samen
  24-12-2018 lees
 • Relatieplanet populairste datingsite 2018
  Relatieplanet populairste datingsite 2018
  17-12-2018 lees
 • Singles geven voorkeur aan datingprofiel met diepgang
  Singles geven voorkeur aan datingprofiel met diepgang
  10-12-2018 lees