Lexa organiseert single trip in de bergen

Lexa organiseert single trip in de bergen

Lexa organiseert als online dating site voor singels fantastische evenementen en daar horen ook geweldige trips bij. In de maand januari wordt er in het weekend van 20 januari tot en met 23 januari een leuke reis georganiseerd, waarbij single mannen uit heel Europa komen. Vorig jaar is deze trip ook enorm succesvol geweest en dat zal dit jaar natuurlijk ook weer zo zijn. Er wacht een weekend vol verrassingen en leuke mannen voor single dames in Crans-Montana.

Er worden natuurlijk leuke activiteiten georganiseerd, zoals een wandelingen met sneeuwschoenen, maar ook een onvergetelijke tocht met sleehonden. Na een drukke dag met leuke activiteiten is er alle ruimte om ontspannen een borreltje te drinken voordat iedereen kan aanschuiven voor het diner. Na het diner kunnen de partyliefhebbers gezellig met elkaar feesten. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, zodat iedereen die er bij wil zijn snel moet beslissen.

De trip naar de bergen in Zwitserland kan elk moment volgeboekt zijn. Als dat het geval is dan is het jammer, maar dan kan er uitgekeken worden naar het volgende evenement of reis die georganiseerd worden. Voor vervoer naar Crans-Montana dienen de deelnemers zelf te zorgen en de huur van skimaterialen en skipassen kunnen ter plaatse worden geregeld. Verder geldt dat de lunch op locatie evenmin is inbegrepen. De trip naar de bergen is in elk geval een geweldig leuke mogelijkheid om eens op een andere manier met andere singles in contact te komen. Het internationale karakter maakt het weekend extra leuk en spannend.


Dating nieuws
 • Lenteactie met korting bij Relatieplanet
  Lenteactie met korting bij Relatieplanet
  18-03-2019 lees
 • Pepper herhaalt succesvolle actie met verdubbelaar
  Pepper herhaalt succesvolle actie met verdubbelaar
  11-03-2019 lees
 • Leuke events in maart voor singles
  Leuke events in maart voor singles
  04-03-2019 lees
 • Eten met singles in Foodhall Mout
  Eten met singles in Foodhall Mout
  25-02-2019 lees
 • Valentijnsactie nog geldig bij Relatieplanet
  Valentijnsactie nog geldig bij Relatieplanet
  18-02-2019 lees