Lexa organiseert single trip in de bergen

Lexa organiseert single trip in de bergen

Lexa organiseert als online dating site voor singels fantastische evenementen en daar horen ook geweldige trips bij. In de maand januari wordt er in het weekend van 20 januari tot en met 23 januari een leuke reis georganiseerd, waarbij single mannen uit heel Europa komen. Vorig jaar is deze trip ook enorm succesvol geweest en dat zal dit jaar natuurlijk ook weer zo zijn. Er wacht een weekend vol verrassingen en leuke mannen voor single dames in Crans-Montana.

Er worden natuurlijk leuke activiteiten georganiseerd, zoals een wandelingen met sneeuwschoenen, maar ook een onvergetelijke tocht met sleehonden. Na een drukke dag met leuke activiteiten is er alle ruimte om ontspannen een borreltje te drinken voordat iedereen kan aanschuiven voor het diner. Na het diner kunnen de partyliefhebbers gezellig met elkaar feesten. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, zodat iedereen die er bij wil zijn snel moet beslissen.

De trip naar de bergen in Zwitserland kan elk moment volgeboekt zijn. Als dat het geval is dan is het jammer, maar dan kan er uitgekeken worden naar het volgende evenement of reis die georganiseerd worden. Voor vervoer naar Crans-Montana dienen de deelnemers zelf te zorgen en de huur van skimaterialen en skipassen kunnen ter plaatse worden geregeld. Verder geldt dat de lunch op locatie evenmin is inbegrepen. De trip naar de bergen is in elk geval een geweldig leuke mogelijkheid om eens op een andere manier met andere singles in contact te komen. Het internationale karakter maakt het weekend extra leuk en spannend.


Dating nieuws
 • Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  10-11-2020 lees
 • Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  21-10-2020 lees
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees