Relatieplanet organiseert speciaal Valentijnsfeest voor singles

Relatieplanet organiseert speciaal Valentijnsfeest voor singles

Het einde van de maand januari is bijna in zicht en met de komst van februari dient Valentijdsdag zich al snel aan. Relatieplanet heeft in het kader van deze speciale dag een bijzonder Valentijnsfeest op de agenda gezet. Singles die ingeschreven staan bij deze site voor online dating kunnen tijdens het Valentijnsfeest de liefde van hun leven ontmoeten. Het feest wordt alleen wat eerder gehouden dan de officiële dag, waarop Valentijn georganiseerd wordt. In plaats van 14 februari wordt het feest voor singles namelijk op 20 februari gehouden en wel in Panama, Amsterdam.

Het bijzondere karakter van het feest is dat er alleen voor leden van Relatieplanet exclusief toegang wordt geboden. Iedereen is dan ook single en op zoek naar een leuke liefde. De kans van slagen is dan ook groot. Wil je heel snel met veel verschillende singles contact leggen dan is er de mogelijkheid om mee te doen aan een speeddate. Dit is helemaal gratis en de speeddate wordt in een aparte zaal gehouden.

Wie in Amsterdam wil overnachten en geen slaapplek heeft, kan via Relatieplanet van een korting profiteren bij Lloyd Hotel, waarbij er sprake is van een gratis late checkout. Ook wordt er korting verstrekt op het ontbijt. Wie het wel wat lijkt om het Valentijnsfeest voor singles bij te wonen, wordt aangeraden om zich snel aan te melden. De kans is namelijk groot dat het feest snel is uitverkocht. Er wordt aan full members een korting verstrekt van 5 euro, zodat er maar 15 euro betaald hoeft te worden in plaats van 20 euro.


Dating nieuws
 • Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  21-10-2020 lees
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees
 • Gratis training online daten voor singles
  Gratis training online daten voor singles
  17-08-2020 lees