Leuke Valentijnsactie van Pepper voor online dating

Leuke Valentijnsactie van Pepper voor online dating

Valentijnsdag staat voor de deur en dat is een dag waarop de liefde uitgebreid gevierd wordt. Singles die op zoek zijn naar de liefde kunnen een kans aangrijpen om via online dating de ware te vinden. Pepper heeft als site voor online dating een speciale Valentijnsactie in het leven geroepen en verdubbelt tijdelijk het abonnement.

Singles die zich aanmelden tussen 11 februari 2017 en tussen 16 februari 2017 en voor een full membership kiezen, kunnen rekenen op een verdubbeling van dit abonnement. Dat betekent dat singles twee keer zo lang profijt hebben van alle voordelen van een volledig lidmaatschap van deze site voor online dating. Er kan dan ook rustig gesproken worden van een dubbele kans op het vinden van de liefde via deze datingsite.

De aanmelding bij Pepper is overigens gratis, zodat eerst nog even gekeken kan worden of het wat is. Het is voor iedere single natuurlijk persoonlijk om bij een site voor online dating een goed gevoel te hebben. Als het bevalt dan kan deze week van een verdubbeling van het abonnement worden gekozen. Er kan gekozen worden om voor een maand lidmaatschap te kiezen of om een driemaands abonnement af te sluiten. Wie nog meer zekerheid wil en optimaal wil profiteren van de verdubbeling van het abonnement kan kiezen voor een periode van een half jaar of een jaar full membership. De prijzen van een abonnement worden overigens in verhouding lager als voor een langere abonnementsperiode wordt gekozen. Dat is dan ook een aspect om rekening mee te houden.


Dating nieuws
 • Zomeractie bij Relatieplanet van start
  Zomeractie bij Relatieplanet van start
  03-08-2020 lees
 • Wandeldate met chatbot Summer Journey
  Wandeldate met chatbot Summer Journey
  20-07-2020 lees
 • Er zijn weer dating events
  Er zijn weer dating events
  01-07-2020 lees
 • Live Coaching gericht op daten
  Live Coaching gericht op daten
  15-06-2020 lees
 • Incognito modus voor online daten bij Lexa
  Incognito modus voor online daten bij Lexa
  03-06-2020 lees