Leuke dates tijdens Pinksteren

Leuke dates tijdens Pinksteren

Tijdens het Pinksterweekend is het altijd leuk om er op uit te gaan en een vrije dag is natuurlijk ook helemaal perfect voor een date. Nu zijn er allerlei mogelijkheden om een geweldig Pinksterweekend met een date te beleven. Pepper heeft als site voor online dating een aantal leuke dates verzameld. Zo wordt aangeraden om naar Pinkpop te gaan. Dit is een van de bekendste festivals van het land en bestaat dan ook al decennia. Wie het wat nog wat avontuurlijker wil aanpakken, kan een leuke date organiseren door naar het circuit van Zandvoort te gaan. Daar worden namelijk de Pinkersraces gehouden. Wie het wat rustiger aan wil doen, heft de mogelijkheid om samen kastelen te gaan kijken. Dat is natuurlijk ook meteen heel romantisch. Op maandag 5 juni is het tweede Pinksterdag en dat is de Dag van het Kasteel.

In heel Nederland wordt er toegang geboden tot verschillende kastelen. Wie in Amsterdam woont of daar naartoe wil gaan, kan Taste of Amsterdam bezoeken. Dit is een restaurantfestival dat in het Amstelpark wordt gehouden. De smaakpupillen worden tijdens deze date in elk geval verwend. Er is nog veel meer te beleven tijdens het Pinksterweekend in Nederland. Zo wordt de North Sea Regatta in Scheveningen gehouden. Een ander leuk evenement is het poëziefestival in Amsterdam. Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden om een leuke dat te hebben. Wie niet te ver wil reizen, kan uiteraard altijd in de eigen omgeving kijken of er interessante evenementen georganiseerd worden waar de date mee naartoe kan worden genomen.


Dating nieuws
 • Zomeractie bij Relatieplanet van start
  Zomeractie bij Relatieplanet van start
  03-08-2020 lees
 • Wandeldate met chatbot Summer Journey
  Wandeldate met chatbot Summer Journey
  20-07-2020 lees
 • Er zijn weer dating events
  Er zijn weer dating events
  01-07-2020 lees
 • Live Coaching gericht op daten
  Live Coaching gericht op daten
  15-06-2020 lees
 • Incognito modus voor online daten bij Lexa
  Incognito modus voor online daten bij Lexa
  03-06-2020 lees