Zomerkriebels verdubbelaarsactie bij Pepper

Zomerkriebels verdubbelaarsactie bij Pepper

Er komen nog een paar mooie dagen aan in de maand augustus, zodat de zomerkriebels weer even kunnen oplaaien. Pepper speelt daar als site voor online dating op een leuke manier op in door met een speciale Zomerkriebels verdubbelaarsactie te komen. Het is een unieke kans om heel voordelig een abonnement als full member af te sluiten. Met een full membership worden de kansen groter om een nieuwe liefde te vinden. De volgende zomer kan dan worden doorgebracht met een partner. Het is vandaag de laatste dag dat de Zomerkriebels verdubbelaarsactie beschikbaar wordt gesteld door Pepper.

Het full membership kan op maandag 28 augustus nog verdubbeld worden. Singles betalen dan voor twee maanden slechts één maand of voor een abonnement van een jaar de prijs voor een abonnement van zes maanden. Het enige wat er verwacht wordt, is dat singles zich gratis inschrijven om daarna een keuze te maken uit de beschikbare abonnementen. Er kan in elk geval bij de keuze voor een abonnement dubbel zolang geprofiteerd worden van de mogelijkheden die deze site voor online dating te bieden heeft.

De actie is overigens niet van toepassing als het full membership via de iOS app wordt afgesloten. Na het afsluiten van een full membership abonnement kan uiteraard wel gewoon van de applicatie gebruik worden gemaakt. De keuze voor een langer abonnement is het meest voordelig, want dan wordt er het meeste geprofiteerd van de Zomerkriebels verdubbelaarsactie van Pepper. De actievoorwaarden kunnen verder op de site van Pepper worden nagelezen. Dan kan ook meteen een keuze voor een full membership gemaakt worden.


Dating nieuws
 • Website van het Jaar 2018 verkiezing met categorie dating
  Website van het Jaar 2018 verkiezing met categorie dating
  15-10-2018 lees
 • Leuk spel voor singles in Den Haag
  Leuk spel voor singles in Den Haag
  08-10-2018 lees
 • Uniek event voor singles in Hortus Botanicus Escape Room
  Uniek event voor singles in Hortus Botanicus Escape Room
  01-10-2018 lees
 • Falll in love promotie bij Pepper
  Falll in love promotie bij Pepper
  24-09-2018 lees
 • Relatieplanet voorziet in tips voor veilig daten
  Relatieplanet voorziet in tips voor veilig daten
  17-09-2018 lees