Zomerkriebels verdubbelaarsactie bij Pepper

Zomerkriebels verdubbelaarsactie bij Pepper

Er komen nog een paar mooie dagen aan in de maand augustus, zodat de zomerkriebels weer even kunnen oplaaien. Pepper speelt daar als site voor online dating op een leuke manier op in door met een speciale Zomerkriebels verdubbelaarsactie te komen. Het is een unieke kans om heel voordelig een abonnement als full member af te sluiten. Met een full membership worden de kansen groter om een nieuwe liefde te vinden. De volgende zomer kan dan worden doorgebracht met een partner. Het is vandaag de laatste dag dat de Zomerkriebels verdubbelaarsactie beschikbaar wordt gesteld door Pepper.

Het full membership kan op maandag 28 augustus nog verdubbeld worden. Singles betalen dan voor twee maanden slechts één maand of voor een abonnement van een jaar de prijs voor een abonnement van zes maanden. Het enige wat er verwacht wordt, is dat singles zich gratis inschrijven om daarna een keuze te maken uit de beschikbare abonnementen. Er kan in elk geval bij de keuze voor een abonnement dubbel zolang geprofiteerd worden van de mogelijkheden die deze site voor online dating te bieden heeft.

De actie is overigens niet van toepassing als het full membership via de iOS app wordt afgesloten. Na het afsluiten van een full membership abonnement kan uiteraard wel gewoon van de applicatie gebruik worden gemaakt. De keuze voor een langer abonnement is het meest voordelig, want dan wordt er het meeste geprofiteerd van de Zomerkriebels verdubbelaarsactie van Pepper. De actievoorwaarden kunnen verder op de site van Pepper worden nagelezen. Dan kan ook meteen een keuze voor een full membership gemaakt worden.


Dating nieuws
 • Als single naar Oerol met Relatieplanet
  Als single naar Oerol met Relatieplanet
  20-01-2020 lees
 • Januari uitstekende maand om met online daten te starten
  Januari uitstekende maand om met online daten te starten
  06-01-2020 lees
 • Lexa maakt van daten voor singles een event
  Lexa maakt van daten voor singles een event
  16-12-2019 lees
 • Relatieplanet in 2019 weer Website van het Jaar
  Relatieplanet in 2019 weer Website van het Jaar
  02-12-2019 lees
 • Leuke dating events voor single 50plussers
  Leuke dating events voor single 50plussers
  18-11-2019 lees