Herfsttips voor leuke date van Relatieplanet

Herfsttips voor leuke date van Relatieplanet

Relatieplanet denkt als datingsite altijd mee met singles. Deze keer is er meegedacht om leuke tips voor een date in de herfst te bedenken. De herfst lijkt overigens even pauze te hebben met het fraaie weer van het afgelopen weekend, maar dat duurt niet lang. Er kunnen dus ook alvast plannen gemaakt worden voor een leuke date die gerelateerd is aan de kleurrijke herfstperiode. Relatieplanet geeft bijvoorbeeld als tip eens een boswandeling te maken en door de herfstbladeren te lopen. Wie wat avontuurlijker is ingesteld en wel van een geintje houdt, kan zelfs besluiten om een bladerengevecht te houden. De herfstavonden zijn altijd wat langer en als het buiten straks weer koud en onaangenaam is, kan er altijd gekozen worden om een gezellig avondje thuis door te brengen.

Samen lekker films kijken op de bank en met heerlijke hapjes op tafel is ideaal voor een ontspannende date. Het is natuurlijk ook mogelijk om wat actiever te zijn en samen in de keuken aan de slag te gaan om een fantastisch diner in elkaar te draaien. Als het buiten hard waait, is het altijd heerlijk om de natuurkrachten op het strand te ervaren. Er kan dan ook prima een herfstwandeling op het strand worden gemaakt om daarna een heerlijk warm drankje te drinken in een van de strandtenten die nog geopend is. Als er sprake is van meerdere dates met dezelfde persoon is er natuurlijk niets op tegen om in het weekend op de vrije ochtend voor een heerlijk ontbijt te zorgen en samen in bed ervan te genieten.

 


Dating nieuws
 • Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  21-10-2020 lees
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees
 • Gratis training online daten voor singles
  Gratis training online daten voor singles
  17-08-2020 lees