Daten in de maand december

Daten in de maand december

De maand december staat in het teken van gezellige feestdagen met familie en vrienden, maar singles kunnen gewoon doorgaan met het zoeken naar een leuke partner. Pepper heeft als online datingsite een aantal leuke dates bedacht voor de maand december. Daten in december biedt weer totaal andere mogelijkheden dan in de lente of in de zomer. Het is buiten wat kouder en minder aantrekkelijk om erop uit te gaan. Het is echter wel heel leuk om de winterse sfeer te proeven. Dat kan bijvoorbeeld op het Museumplein in Amsterdam, waar een schaatsparadijs wacht. Romantisch schaatsen op de ijsbaan in de buitenlucht is natuurlijk een fantastische date.

De schaatsen kunnen ter plekke worden gehuurd en na het schaatsen is er alle gelegenheid om lekker poffertjes te eten en een beker warme chocolademelk te drinken. Wie de schaatsen liever niet onder wil binden, kan op een andere leuke date gaan. Vanaf 21 december 017 wordt namelijk in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam het spectaculaire Wereldkerstcircus georganiseerd. De magische sfeer die er heerst, kan zomaar spontaan over slaan op de date. December is een feestmaand die voor een deel ook in het teken staat van lekker eten. In dat kader is het ook leuk om in december te daten door de kookkunsten tentoon te spreiden. Het is natuurlijk ook mogelijk om samen een kookworkshop te volgen. Zo zijn er vele mogelijkheden om te daten in december. Dat kan ook heel simpel een uitstapje naar de bioscoop zijn om een romantische film te gaan bekijken.


Dating nieuws
 • Falll in love promotie bij Pepper
  Falll in love promotie bij Pepper
  24-09-2018 lees
 • Relatieplanet voorziet in tips voor veilig daten
  Relatieplanet voorziet in tips voor veilig daten
  17-09-2018 lees
 • Lang weekend De Hoge Venen voor singles
  Lang weekend De Hoge Venen voor singles
  10-09-2018 lees
 • Abonnement verdubbelaar van Pepper
  Abonnement verdubbelaar van Pepper
  03-09-2018 lees
 • Succesvol online daten in 3 stappen
  Succesvol online daten in 3 stappen
  27-08-2018 lees