Van match naar date bij Pepper

Van match naar date bij Pepper

Het is bij online daten natuurlijk de bedoeling dat er een match ontstaat om elkaar daarna persoonlijk te ontmoeten. Doorgaans worden er talloze berichtjes en likes verzonden en ontvangen, maar het gaat om die ene match met de leukste single. Pepper geeft meerdere tips om van een match naar een echte date te komen. Daarbij is het in eerste instantie belangrijk om natuurlijk een goed profiel te hebben. Bij een goed profiel hoort onder meer een profielfoto en het is raadzaam om deze actueel te houden. Verder is het aan te raden om de tekst bij het profiel nog even goed door te nemen om te voorkomen dat er spelfoutjes in staan. Na een profiel te hebben aangemaakt, wat overigens gratis kan bij Pepper, is de tijd voor de volgende stap gekomen.

Er kan interesse worden getoond door een like te sturen naar een van de leuke singles op de site voor online dating. Naast een like kan er voor het sturen van een berichtje worden gekozen. Dan is het eerste contact al snel gelegd. Wie weet wordt het meteen een match of is er in elk geval een basis voor gelegd. Daarna kan het gesprek op gang worden gehouden. Bijvoorbeeld door interesse te tonen of door vragen t stellen. Het is aan te raden om de tekst niet te lang te maken of meteen het hele levensverhaal op tafel te gooien. Na berichtjes over en weer te hebben gezonden, is het eindelijk tijd voor een echte ontmoeting. Stel gewoon een ontmoeting voor, want pas als je elkaar persoonlijk hebt ontmoet, weet je of er een echte match is.


Dating nieuws
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees
 • Gratis training online daten voor singles
  Gratis training online daten voor singles
  17-08-2020 lees
 • Zomeractie bij Relatieplanet van start
  Zomeractie bij Relatieplanet van start
  03-08-2020 lees
 • Wandeldate met chatbot Summer Journey
  Wandeldate met chatbot Summer Journey
  20-07-2020 lees